• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zatim nikdo nic? Mam to vytvorit?
    DWAY
    DWAY --- ---
    pokud by lidi meli zajem a bylo to k necemu, tak proc ne? Leavnout se to da vzdycky :-D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Nevytvoříme komunitu ve wowku pro nyx.cz?
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: oh. Nastesti se mi nelibi :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: zase dropuje chromatic sword
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: proc?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ta přeplněná jeskyně v cape of stranglethorn je taky sranda :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jo no, bavi me jak reset top lvl ale ze se ve wotlk dungach umira jak na bezicim pasu protoze mobove davaji rany jako svine a healer to nestiha healovat se nejak moc neresi :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    VODNIK: to je divny... na to jaka je kolem toho horka diskuze prave na tema zapocitani do 100 exalted achievementu :) kazdopadne blizz se v tom stale vrta, takze budou nejspis dalsi hotfixy...

BFA Pre-Patch Hotfixes for July 19th - Gelkis/Magram Rep for All, Old Flasks and PvE Trinkets in PvP Nerfed - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/...otfixes-for-july-19th-gelkis-magram-rep-for-all-old-flasks-and-pv#comments
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: ten argus to jisti. Ja tam nagearoval chary na mage tower tak za 2 - 3 dny. Udelas q na invaze a argunite, mozna neco dropne s world bosse, a zajdes pak lfr arguse na legendarni prsten.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MEDAN: akorát že ani jedna z těch reputací se mi nezapočítala do počtu exalted
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MEDAN: je k tomu i bug s nakou drop itemou co dava naraz 54 mil repy s obema nebo kolik
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: lfr nezevluje moc :) a s prepatch buffem uz to pada vsecko jak mouchy
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    no jednu legendárku jsem dostal zadarmo z truhličky, jinak má ten boosted char na sobě stejný ilvl jako je za WQ takže to neni tak marný, asi počkám na to co píše ETHAN:
    hraju teď jen areny, dungy s klíčem nemají smysl bez eq, na ty se budu těšit v dalším datadisku :)
    akce 10 lidí plus mě moc nebaví, to je vždycky strašně moc prozevlenýho času a čas ve wowku je čím dál vzácnější ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jsem si docela jistý, že až se otevřou asi za týden WQ v Darkshore, tak odměny za ně budou sloužit k dovybavení před datadiskem. A jinak Argus a tam dělat WQ a weekly questy a tím vydělat na 910+ itemy a pak samozřejmě raidy a M+.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: grindovat argus na tokeny a az budes moct tak lfr a nebo se nech poboostovat v m+ od guildies pokud mas friendly guildu, ale v podstate je to nesmerodatny protoze po prichodu datace stejne vsechno az na legendarky vymenis do dvou levelu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jak teď nejlíp nagearuju boostnutý char?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale rozsypane to maji pekne. Nastesti jen chat service :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: fskutecnosti mi je cela mage tower zbytecna a vzhledem k tomu, jaky nosim mogy je mi 99% artefakt appearances k prdu :) spis mne stve ze nemam legion invasion stit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam