• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: to me ale jako platiciho zákazníka moc nezajima ze? Maji mit zalohy. Ja jim nabidl ze muzou udelat rollback na cokoli ze vcerejska, protoze sem včera cely den nehral. Ani předevčírem kdyz na to prijde. Ale proste rict, sorry tvuj progress je v prdeli bez nabidky alternativní kompenzace neni moc user friendly pristup...
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Přečti si bluepost na mmo třeba. zdůvodňují to tam proč nebudou vracet Q. Ve zkratce - ty co máš déle v q-logu nejsou už dohledatelné + neni to s ohledem na nutnou praci, možné.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: jj. Chapu ze se na ne sesypalo tisice ticketu, ale tak nekteri lidi maji v progressu tech questu i nejaky investovany cas zeano?

Kazdopadne uvidime. Tak lehce se nedam.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: proste ze si mas trhnout nohou a nebejt whiner? :p to sou mili a ochotny lidi
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: no chtel jsem nejake reseni, treba ze mi rollbacknou postavu na vcera a nebo ze mi vrati ty questy a oni mi odpovedeli, ze si mam zajit ke giverum a vzit si je znova :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: huh? co to?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: jo, uz mi kolegialne v ticketu nabidli, ze si mam chuchnout :-/
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: teď se to jmenuje Mythic+, nevim jak se to bude jmenovat příště, ale předpokládám že to všichni pochopí :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    UNCLE_JIMBO: challenge dungy?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    hledám lidi na challenge dungeony a areny (hlavně od nového datadisku) - horda
    kdyby měl někdo zájem pošlete req. na Huuna#2131
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LIQUIDFREAK: Je to globální problém. už je venku bluepost.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: jj par lidi v g to taky zachytilo, uz se psaly tickety tka uvidime
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: tak to vypada ze to je global issue.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: mne treba, zrovna sem se portil do sw pro mounta :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw nekomu dalsimu zmizly vsechny q? :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    hmm to jsem necekal. Odehrejte, at muzem hovorit zitra :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: No zakladni lore bylo vesmes do Lich Kinga :) Alespon imo, protoze WOTLK uzavira story Warcraftu 3
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nevím no. Je pravda, že od doby co hraji jen sporadicky už to nesleduji tolik. Ale v základním lore jsem ji fakt měl rád
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Co naznacuji? :O
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: jo, neurazilo by kdyby se vzpamatovala. I kdyz zapaleni vanocniho stromku se ji bude odpoustet jen pomerne tezce, obzvlast pokud to dopadne s Malfurionem, jak naznacuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam