• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAISERIN: Grid se ti zvetsuje podle poctu lidi. V nastaveni si muzes zvolit maximalni kapacitu jakou chces aby se ti zobrazovala.
    Kdyz jsi v parte 5ti vidis partu, kdyz v raidu tak uvidia skupiny dle toho jak to mas nastavene
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KAISERIN: Tak to bude nastavenim:) Mas to tam nekde asi zapnuty jen na solo/partu
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    CARB6N: vcera jsem se hrabala v tom nastaveni, ale proste nejsem schopna udelat to tak, abych videla vic jak 5 lidi...
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KAISERIN: Tipnul bych, ze to bude ten update.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Nepouzivate nahodou nekdo grid? Mam nejaky problemy s nastavenim a nevim, jestli je to tim jejich updatem nebo moji blbosti :D
    DWAY
    DWAY --- ---

Rasa aliance?

19 hlasy od 19 respondentů

DWAY
      DWAY --- ---

Rasa horda?

25 hlasy od 25 respondentů

DWAY
        DWAY --- ---

Za koho budete hrat v BFA?

26 hlasy od 26 respondentů

DWAY
          DWAY --- ---
          SEKI1: musis udelat highmountain repku prvni a dodelat argus quest lajnu.
          WA9NO
          WA9NO --- ---
          REFLEX: Horda, Undead Subtlety Rogue. Tesim se na world pvp pri questeni :)
          ENDER
          ENDER --- ---
          REFLEX: anketku? :)
          REFLEX
          REFLEX --- ---
          Za koho budete hrát v BFA
          ICARUS
          ICARUS --- ---
          SADAKO: Jestli ti jde o to, žes přišla o item, který se s tebou škáloval, tak v BfA je Heart of Azeroth, což je v podstatě to samé jako artefaktové zbraně - taky do toho sypeš nějaké zdroje, které ti odemykají další traity. Osobně mi přijde sympatický, že je tenhle "nekonečný" item ve formě amuletu a ne zbraně, docela mě mrzelo, když všichni běhali po světě s těmi samými zbraněmi. A pocit, když ti v raidu dropne nová zbraň, byl vždycky super.
          SEKI1
          SEKI1 --- ---
          CARB6N: já jsem si boostnul Tauren druid :) vrátil jsem se k wowku po 12 letech tak ještě jedu lore s blood elfkou huntera. Ale chtěl bych hrát v bfa za ty nové taureny :)
          DWAY
          DWAY --- ---
          CARB6N: nejakeho alika :D

Ja hraju od zacatku Blood DK. Mno vlastne technicky sem tankoval jeste ve frostu :D
          CARB6N
          CARB6N --- ---
          Tak jsem nakonec sehnatl za 45 USD. Jen teď nevim, co si boostnout na 110. Dokonce premejslim, ze bych si udelal nejakyho alíka. Co budete hrat? :)
          DWAY
          DWAY --- ---
          SADAKO: heriloom ted muzes pouzivat do lvl 110 vcerne zbrane :)
          SIRLOON
          SIRLOON --- ---
          ENDER: doporucuju prestat hrat wowko, nebo si to zaplatit a neskuhrat
          KAISERIN
          KAISERIN --- ---
          ENDER: doporucuji hodnou manzelku, ktera to vyexpi za tebe :D
          ENDER
          ENDER --- ---
          SIRLOON: to vsechno znam a odmitam to delat :)
          SIRLOON
          SIRLOON --- ---
          ENDER: BG, mit herb a mining, delat questy kdyz nejsi v BG. Dungy kolikrat zaberou vic casu nez udelani 8 questu, ktery ti daj taky dost expu
          SADAKO
          SADAKO --- ---
          VICTIM81: Tak jako, že překopou talenty, s tím jsem počítala, dělají to vždycky, že artefakt půjde s BfA do hajzlu jsem taky počítala, akorát zřejmě došlo k nepochopení kdy se tak stane.
          Hm, dokonce je lehce upravený i interface.
          A hra se mi při prvním spuštění rychelji načítá, to zas potěší.
          Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam