• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jaha, ja o tyhle expanzi moc nevim, nebyl cas studovat :-) dekuju

KAISERIN: jojo, ja se porad marne nutim k tomu, abych si na druidovi tu garissonu dodelal poradne (mam ji full na rogune, kteoru sem driv hral), ale porad se k tomu nedokazu dokopat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ali mesto.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to je co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: boralus je fajn :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: me se treba to piplani garisony a ch libilo. Kazdopadne to mesto ted je strasnej pruser imho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELEMENT_LEAD: pak bych jel DH. Ma lepsi kit na pluska a muzes s nim pripadne i tankovat (aktualne druhej nejlepsi tank na pluska)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    UNCLE_JIMBO: slušnej výkon. Já jsem za 4 hodiny dal 2.5lvl, ale nebylo to moc soustředěné, protože při každém sednutí na lítáka jsem multitaskoval do post processingu fotek z dovolené a na lítaka si vzpomněl taky třeba za půl hodiny.

Celkově mi přijde že se leveluje daleko lépe než v Legion, tam mě ten oser kolem class hall vůbec nebavil. O garrisoně v WoD ani nemluvě, kvůli té jsem 3 dny nemohl nalogovat. Takže zatím povedný datadisk, až na tu pyramidu, probíhal jsem ji už v alpha a beta verzi a pořád jsem si nezvyknul, to je snad horší než UC
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: No je jich min a musis si vybrat. Coz je imho lepsi, nez kdyz stejne nakonec musis naklikat vsecko, takze ani nectes, co to dela.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    BARTUC: dik, me nejvic bavi dungeony
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: jojo akorat nejsou aktivni. Takze to spise pripomina netherlight crucible :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: To nevim, ja tam sel taky az na 120, ale imho se da expit i v Kul'Tirasu, imho je to mensi nez Zandalar, ale zas ne o moc.

DWAY: A v tech azerite piecech ne? Treba ja sem se ted docet, ze kdyz si jako sova poridim 3x moonfire trait, tak pak uz muzu jenom spamovat moonfire, profit \o/
    Pripadne ze nejvetsi potencial na single target dps ma ten trait, co ti da buff int za kazdej spell co sesle healer pocas tvyho innervatu, ale musis bejt domluvenej s tim healerem, aby to abusoval (haste buffy, spell spam).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELEMENT_LEAD: mno je otazka, co je tvoji hlavni naplni ve hre. Pokud pluska, tak bych asi sel do dh, pokud raid, tak bych asi sel do enhace, ikdyz enhac ted slusne vali i v pluskach, ale je to strasnej papir :-/
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELEMENT_LEAD: artefaktove skilly jsou vetsinou ukryte v talentech.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: za me je Drustvar asi nej mapa! Blood trollove a jejich pyramida boha krve je taky cool, ale ten drustvar vctene questu a tak, to je proste luxus! Fakt se povedla ta zona.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    nemuzu se rozhodnout mezi enha shamanem a dps DHckem :( a chybi mi ty artefaktovy skilly, davaly tem postavam docela stavu. jinak me tenhle datadisk bavil asi min nez legion co se tyce questu, ale zase mi to uteklo nejak strasne rychleji tech 10 lvlu, tak nevim. dal sem to za cca 4 dny dost casual hrani, nejak jsem z toho hrani vypad a po dvou hodinach uz sedim jak na trni :/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak sem fakt zvedavej na class ballance po prvnim tydnu raidu, ted je to silene rozhazeny :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: jo, presne takhle sem se cejtil :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja tradicne dostal asi 6 charu na level cca 115 a nevim za co hrat. Ale to se me deje pokazdy :)

Jinak osobne preferuju Kul Tiras, ten Lovecraft styl mixnutej Witcherem se me libi vic nez dinousauri, Azthecove a poust, ale to je o chuti kazdeho soudruha. Kazdopadne ty listi lidi (Vulpera) jsou cute, jsem zvedavej jestli budou jako playable race.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: a nejsou to lvl 120 questy?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jo, to ja taky, ted tam na me vsude sviti vykricniky.
    K tematu:
    Gotta Complete 'Em All
    http://www.darklegacycomics.com/644
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: no jasně ale kul tiras jsem byl jen na ty war questy, tak to moc nepočítám :) 3 lokace myslím zandalar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam