• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    WASQ: Uplne stejne to bylo v legionu. Je to tim scalingem mobu. Pamatuju si jak sem si s rougem jako cerstva 110 musel davat bacha protoze tri moby najednou znamenali smrt ;)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WASQ: to bude nejspíš jen scale.. na 120 je to docela skok, takže jsou mobky silnější
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WASQ: připadá mi to podobně, má teda zatím jen level 115, ale už se mi víckrát stalo, že jsem přišel do stejné lokace o 1-2 levely později a měl jsem problémy přežít i když předtím padaly mobové jak hrušky. Zjevně scaling úplně nefunguje
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdar jen dotaz. Přijde mi, že dělám něco blbě. Normálně postupuju skrz mapy, dělám každý vykřičník, co potkám a užívám si to. Zuldazar teda nuda (za design hlavního hubu - tý pyramidy bych dal někomu za uši...), Nazmir absolutní láska od prvního questu a Voldun s cute lištičkama taky dobrej.
    Nicméně.. Mám 305 ilvl a přijde mi, že místo toho, abych dával moby rychleji naopak dostávám větší pecky (rychleji to taky nepadá) . Dokonce jsem kontroloval, jestli na warovi náhodou nemám róbu :)) Čím to může bejt?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Logicky nemůže být za herní měnu stejně "výhodný" kurz.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ja si ten AH furt nedodelal :) Premyslel sem, ze bych si za tokeny koupil goldy na dinosaura. Nez sem zjistil, ze token stoji 20€ a ne 13 jak bych cekal za gametime a ze za to je jen 200k

Takze prijemnych 10k czk by me to asi stalo, na coz se jim samozrejme muzu vysrat :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky stále používám garrison (teda jen sem tam) - je tam klid, mám tam auction house a posílám followery na raid mise pro transmog a nebo třeba pro tu věc co přidává draenor repku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Jo to chapu :) Ja taky nevim jak se jmenuje to trolli mesto. Vcera sem tam nahodou vjel, a byl jsem strasne prekvapeny ze s war modem off to trva strasne dlouho nez sem narazil na straze ktere me chtely prepadnout :-D
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    BARTUC: Ja tam chodim expit pety, protoze jich tam ke kolem hodne. Jen me stvalo, ze nemuzu mit všechny budovy:D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jaha, ja o tyhle expanzi moc nevim, nebyl cas studovat :-) dekuju

KAISERIN: jojo, ja se porad marne nutim k tomu, abych si na druidovi tu garissonu dodelal poradne (mam ji full na rogune, kteoru sem driv hral), ale porad se k tomu nedokazu dokopat.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    BARTUC: to mi hrozne chybi, za me garrison uplne super vec, obcas tam jeste chodim :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: mě se pak taky líbilo, když to začalo fungovat. Nicméně jsem si tam pořád přišel dost opuštěnej, což je v MMO hře divný pocit
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ali mesto.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to je co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: boralus je fajn :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: me se treba to piplani garisony a ch libilo. Kazdopadne to mesto ted je strasnej pruser imho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ELEMENT_LEAD: pak bych jel DH. Ma lepsi kit na pluska a muzes s nim pripadne i tankovat (aktualne druhej nejlepsi tank na pluska)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    UNCLE_JIMBO: slušnej výkon. Já jsem za 4 hodiny dal 2.5lvl, ale nebylo to moc soustředěné, protože při každém sednutí na lítáka jsem multitaskoval do post processingu fotek z dovolené a na lítaka si vzpomněl taky třeba za půl hodiny.

Celkově mi přijde že se leveluje daleko lépe než v Legion, tam mě ten oser kolem class hall vůbec nebavil. O garrisoně v WoD ani nemluvě, kvůli té jsem 3 dny nemohl nalogovat. Takže zatím povedný datadisk, až na tu pyramidu, probíhal jsem ji už v alpha a beta verzi a pořád jsem si nezvyknul, to je snad horší než UC
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: No je jich min a musis si vybrat. Coz je imho lepsi, nez kdyz stejne nakonec musis naklikat vsecko, takze ani nectes, co to dela.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    BARTUC: dik, me nejvic bavi dungeony
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam