• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: tak to si extremne unlucky. Co je trosku problem (trosku navrat ke korenum :-D ) je sehnat dobrou zbran. V tuto chvili jde ziskat obourucni zbran jen na trech bossech ze vsech. Ale tak co uz, snaha bude no.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jenze z 10 proslejch HC mi bud nepadlo vubec nic, nebo jen jedna vec, takze dohromady sem mel jen 4 kusy armoru a ty mely extremne blby traity
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nebo mozna ne jestli se opravdu jedna o ilvl scaling
    DWAY
    DWAY --- ---
    WASQ: podle levlu, ale 305 je nic. Hadam ze az budes mit HC gear, tak si teprve trosku oddechnes.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: imho je dobre, ze je to trosku challenging. Ja si to uzivam, ze si musim s tema mobkama trochu hrat, navic hraju dojebanyho ferala, takze ta dmg je fakt silena, aoe neexistujici, takze pack vice mobek je konecna coze je fajn zmena :-)

Nicmene vcera jsem krome dvou dungu dokoncil cestu mythic dungama a musim rict, ze jsou celkem fajn. Akorat nektery mechaniky na pluskach budou celkem sileny :-)

Co me sere asi nejvic, ze se azerite armory nedaji tradovat ani mezi stejnyma classama, takze behem tech dungu typkovi z klanu padly tri helmy, uplne stejny a nemohl je nikomu dat :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: aukci bych tam chtel, ale zatim neni sila, ale jednou to prijde :-)
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    Pro zajímavost - ohledně scalingu na iLvl jsem dnes četl zajímavý post na redditu, podle kterého se ilvl bere v potaz: https://www.reddit.com/r/wow/comments/994tcc/unequipping_heart_of_azeroth_and_trinkets_lowers/
    Nevim, jestli to platí i pro levlování 110-119, ale je to docela otřesný koncept - počítají se do ilvl i itemy v báglu a bance. Takže když za plně vygearovaného maina změníte specku a tam máte horší gear, content vám může dát pěkně zabrat...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WASQ: jen podle levelu - az budou content patche na zony, pribudou zony kde budou moby tezsi postaveny na vyssi item level. legion zakladni zony vs legion broken shore vs legion argus vzdycky skok.

mne teda dost sere jak moc bullet spongy ty moby jsou, 120 basic mob ma 45k hp, 119 basic mob ma 30k hp, vsechno zabijim roky -dobre, uznavam, jako healer :D, ale vzhledem k tomu ze podobny reakce sem slysel aj od dpsek, neco na tom bude snad se to spravi az vygearuju ale zatim je to pomaly jak svina a sem rad ze si udelam vecer dva dungy emissary a tak ctyri wq navic
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WASQ: podle levelu, s ilvl to zkusili jednou a byla to celkem katastrofa, takže se od toho hodně rychle ustoupilo
    WASQ
    WASQ --- ---
    A to se scaluje jen podle levelul, nebo i podle ilvl? To by pak získávání itemů bylo trošku demotivující..! :)

Jinak teda musim jen podotknout, že si fakt užívám hlavní i vedlejší příběhový linky. Hrozně dlouho jsem wow nehrál a překvapilo mě, jak jsou některý detaily fakt propracovaný
    WRATA
    WRATA --- ---
    WASQ: Uplne stejne to bylo v legionu. Je to tim scalingem mobu. Pamatuju si jak sem si s rougem jako cerstva 110 musel davat bacha protoze tri moby najednou znamenali smrt ;)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WASQ: to bude nejspíš jen scale.. na 120 je to docela skok, takže jsou mobky silnější
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WASQ: připadá mi to podobně, má teda zatím jen level 115, ale už se mi víckrát stalo, že jsem přišel do stejné lokace o 1-2 levely později a měl jsem problémy přežít i když předtím padaly mobové jak hrušky. Zjevně scaling úplně nefunguje
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zdar jen dotaz. Přijde mi, že dělám něco blbě. Normálně postupuju skrz mapy, dělám každý vykřičník, co potkám a užívám si to. Zuldazar teda nuda (za design hlavního hubu - tý pyramidy bych dal někomu za uši...), Nazmir absolutní láska od prvního questu a Voldun s cute lištičkama taky dobrej.
    Nicméně.. Mám 305 ilvl a přijde mi, že místo toho, abych dával moby rychleji naopak dostávám větší pecky (rychleji to taky nepadá) . Dokonce jsem kontroloval, jestli na warovi náhodou nemám róbu :)) Čím to může bejt?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Logicky nemůže být za herní měnu stejně "výhodný" kurz.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: ja si ten AH furt nedodelal :) Premyslel sem, ze bych si za tokeny koupil goldy na dinosaura. Nez sem zjistil, ze token stoji 20€ a ne 13 jak bych cekal za gametime a ze za to je jen 200k

Takze prijemnych 10k czk by me to asi stalo, na coz se jim samozrejme muzu vysrat :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky stále používám garrison (teda jen sem tam) - je tam klid, mám tam auction house a posílám followery na raid mise pro transmog a nebo třeba pro tu věc co přidává draenor repku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Jo to chapu :) Ja taky nevim jak se jmenuje to trolli mesto. Vcera sem tam nahodou vjel, a byl jsem strasne prekvapeny ze s war modem off to trva strasne dlouho nez sem narazil na straze ktere me chtely prepadnout :-D
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    BARTUC: Ja tam chodim expit pety, protoze jich tam ke kolem hodne. Jen me stvalo, ze nemuzu mit všechny budovy:D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jaha, ja o tyhle expanzi moc nevim, nebyl cas studovat :-) dekuju

KAISERIN: jojo, ja se porad marne nutim k tomu, abych si na druidovi tu garissonu dodelal poradne (mam ji full na rogune, kteoru sem driv hral), ale porad se k tomu nedokazu dokopat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam