• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JCD
    JCD --- ---
    Ja to hraju od zacatku pribehu, jak vysel ten datadisk BfA, udelal jsem si goblina huntera, ale Orgrimmar uz mne stihl totalne vytocit, jak tam porad nemuzu nic najit, zacal jsem o vikendu znova tentokrat huntera humana.

Jenze to hraju s nohama na stole a velmi pomalu, za tenhle tyden jsem udelal pouze level 17, ctu si peclive kazdy quest a googlim kazdy lore kterymu nerozumim :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CUZMAN: jj, funguju tak i na raidech, jen spis sem si mel precist ten prispevek predtim, ze hledas nolifera :D to uz nesplnuju par let
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ZAREK: to je mi lito a pisanie?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CUZMAN: sorry, na voice mne nenalakas sem legalne hluchej :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    treba pm sem smutny a sam :-(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Voice podminkou discord mam :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam nolifera co by semnou zahral wow od zacatku stejny chary ve stejny ali (jeho) na stejnym serveru :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: pardon 100
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: drakthul 60 horda a aszune 110ali
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: ale ted sem to po dataci pustil a je vsechno dojebany kdyz mi s tim nikdo nehelfne tak 300 v pici a nechtel bys hrat od zacatku?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: zahral bych si s tebou ale museli bysme na voice hraju drakthul a aszune monky windwalkery
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ZAREK: tokeny tam dává přímo Blizz, zdaleka ne jen hráči. A sám mám taky přes 6M, jen za poslední čtvrt roku to narostlo nejméň o dvě mega a to jsem za cca 1.2M koupil BfA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: hej kundo kde a co hrajes? :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    a vetsina to nebude, to by v aukci zadny nebyly
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    co mas kolem sebe za treasure gobliny? :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ZAREK: myslím, že většina lidí spíš nakupuje tokeny za goldy, co tak vidím kolem sebe tak lidi běžně sedí na 5-10M a to si platí za goldy měsíčně game time
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: an nebo na nakup goldu za prachy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUZMAN: k nákupu game time nebo v zásadě čehokoliv na jejich eshopu. Já za ně třeba koupil BfA
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    K cemu sou wow tokeny?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    VODNIK: diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam