• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    JCD: sak se s nim tusim potkas pokud budes delat questy v burning steppes (mapa nad redridge odkud prisli ti orkove :) )
    JCD
    JCD --- ---
    DWAY: on to prezil? spoileeeeere :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JCD: nostalgie :-D Nejlepsi je ze Keeshana dostanes jako followera v BFA :-D
    JCD
    JCD --- ---
    Jsem o vikendu delal questy v Redridge, ta storyline s Johhnym J Keeshanem je epic ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ja treba mam celkem dobry orientacni smysl. Ale kdyz sme travili nejaky cas na horde, tak sem na vlastni oci videl, jak tam zena bloudila :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jop to je fakt, je pravda, ze ja na to koukam z pohledu vlastnika litaciho mounta no
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: pro me dost, ale uz sem to prekonal
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: tak pro me to nebyl az tak neprekonatelny problem teda :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ok, dal jsem tomu jeste sanci a po prolomeni hranice 320 i level se ta hra zacina tvarit hratelne
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: undercity je taky fajn :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Telldrassil je nejlepší.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: not this shit again :-D Uz sme tu resili ten flame. Efektivitu od ah k bance vzducholode a podobne sradery.

Ale ono to je strasne jednoduche. Orgrimmaru pridava komplexitu vice podlazi a nepravidelne rozlozeni :) Takze dokud nemas litaciho mounta ty obcas jsou ty patra dost matouci.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JCD: orgrimar je imho vyrazne prehlednejsi nez stormwind, ale je to otazka vkusu :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SADAKO: To musel write nějakej fan těch česko-english memes:)

ilustrační obrázek
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: Ono se to da vyladit samozrejme. Ale jo no, je to dobre peklo :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Mno. Já to taky česky nedávám, jenom jsem do toho nakoukla a zatmělo se mi před očima, na druhou stranu, když je necháš v originále, můžeš dostat taky tohle:

Všichni jako jeden muž se otočili ke kapitánu Magnusovi the Bloody Handed.
    Ne že by se ocitl v ohnivém a krutém Realm of Torment, tam by si zrovna teď připadal jako doma.
    "Víme, kdo jsi!"
    "Opravdu?" zaryčela dračice, zvedla se a roztáhla křídla pod kupolí. "Jsem Glint, Strážkyně Flameseeker Prophecies, Ochránkyně Forgotten, Nepřítel Lich Lorda a Zkáza titánů! před třemi tisíci lety jsem tady vítala hrdiny, jako jste vy, a nazývala je Chosen, měli zničit titány a zachránit svět. Ale zapamatovali si to? Anebo se stejní hrdinové, které jsem tehdy poslala na cesty, vrátili, aby bojovali se mnou? A teď jste sem přišli vy, abyste mě zabili?"
    "Víš, kdo jsme?" křikla Eir. "Jsme Destiny's Edge, Přemožitelé Dragonspawna, Ničitelé Morguse Lethe a Zkáza Destroyera of Life."

(Guild Wars, Ostří osudu)

To je taky hrůza s ďáblem spářená.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: napodobne. Nevadilo by mi to v cestine kdyby se nekdo nerozhodl prekladat nazvy mist, mobu a tak...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY: Urcite, aspon v anglictine je to super. Ty cesky preklady nedavam.

Jestli ale budou vydavat jeste dalsi dily tak uz na to asi seru, s WotLK se pro me ukoncilo to "puvodni" lore ktery vychazelo z Warcraftu 3 a to co bylo po tom uz me osobne az tolik netankuje. Nemluve o alternativni realite WoD s zivym Gul-Danem apod.

Jenom muj nazor :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: Ja prvni dve dokonce i cetl :-D Premyslim jestli jsem objednaval trojku.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Chronicles me zrovna vcera prisla trojka v originale. Na policce to vedle sebe vypada pekne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam