• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Já neodešel, jen jsem to přestal hrát asi na rok. Nevim co je víc emo, jestli hrát wow nebo přestat hrát wow:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jestli si u nas uz byl a odesel si nejak normalne (bez nejakyho ema) tak by asi nebyl problem te znovu prijmout
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    UNCLE_JIMBO: Já tam byl ve WoD:)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Takže si mam postavit vlastní PUG, ok:)

btw. ten blizzardí voice chat není vubec zlej. Odzkoušeno zatim jen v 5-man grupě, ale dobrý a velice jednoduchý. Stačí zmáčknout jeden čudlík.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: mno me to nerikej, nejak se to seslo. Na legionu sme meli celkem stabilni 20 man grupu a ted na zacatku datace zaclo hrat znova spousta staromilcu a k tomu k nam ted litaji treba 3 prihlasky denne :-D Tak se to nejak naplnilo... ale ono to zase polevi neboj.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: magori :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: jo no :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: dva 30tkovy raidgrupy? :O
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: aktualne mame dve full raid groupy coz je na guildu naseho razeni hrozne moc a slozite se to manazuje. Jsme velmi specificky pristupem k lidem a vubec stylem mysleni, takze se sloziteji vse ridi. Az ale opadne ten prvotni hype coz ocekavame s prvnim hc raidem, tak pocitam zase novy lidi prijimat budem
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: copak? nemate socials nebo ste na capu? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tu som za kaktusom. NR stale jede, ale aktualne mame stop stav na prihlasky, ale treba by se dalo nejak domluvit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    UNCLE_JIMBO: stačí se podívat na nástěnku - Bartuc tam hraje
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    CARB6N: Nightraiders se jmenovala u hordy (možná je jich i víc), hrál jsem tam naposledy někdy na pandách, ale nevím že by tam byl někdo z nyxu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Hele, kdo má tu gildu na DT, který choděj později v noci? Potřeboval bych nějakou grupu tak na 22:00+, mam 346 mage.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Still a better lovestory than Twilight
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jaina je prevlecenej darth vader!!!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem na to včera koukal. V garisoně nemám Pagla ani rybářskou chajdu. Vlastně nemám ani rybaření. Všechny způsoby, co jsem četl mi přišly děsně na dlouho, ale možná jsem je jen špatně pochopil.. Každopádně tenhle personal quest jsem odložil k ledu. Kdybych se někdy hodně nudil... :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SKAUT: Ani ne, musíš chytat lurkery mimo Garrison.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    WASQ: On je problém že v jedom to jde hodně pomalu v Garrisnu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SKAUT: LoD jsem chvíli hrál a garisonu jsem měl co si pamatuju, třeba tam něco takovýho mám na tom charu. Podivám se. Dělat každej den to samý měsíc v kuse to je velká stopka v mojí hlavě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam