• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: ja mam s kym hrat, jen jsem neslysici :D ale davam s tim bez problemu riady i heroci raidy a nake mythic raid pokusy co se k nim ta nase casual gilda prokope, na m+ chodim jen s gildou/znamejma co vedi co delaj, takze taky dobry, jen v arenach si to neumim představit
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: mě by asi novoice nebavilo nic, když nemám s kým hrát tak ani nehraju, ale to je taky dost individuální
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: same story sem zaprisahlej pveckar healer, pravidelne topuju healer metry v gilde etc, sem zadanej artikl na m+, m0, etc. battlegroundy jeste jakz takz ale areny sou no go pro me, too much hassle umocneny nemoznosti pouzivani voice chatu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: no ono je každopádně pro PvP hráče jednodušší hrát PvE než naopak, ale celý je to o vůli - jako ve všem :)
    mam kámoše co už teda pár let nehraje, vždycky zapřísáhlej PvEčkař (healer), ale nějak se po progressu naxxu nudil, protože nehrál alty a seděl u toho 10+ hodin denně a co se na wotlku dalo dělat.. tak jsem ho ukecal na arény, vůbec mu to nešlo a ze začátku samozřejmě největší frustrace a nervy, ale nakonec se tim prokousal, chytlo ho to a o dvě nebo tři sezóny později dal gladiátora - true story :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: hele za sebe muzu rict, ze sem pvp lama proste :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: jasně to se řeší pořád dokola.. já myslím že když je někdo lama tak je lama bez ohledu na to v čem a naopak, ale v raidu nebo RBG to není tolik vidět jako v M+ nebo areně.. jediný rozdíl je v přípravě, kterou ale považuju za nejpodstatnější součást "skillu" (např. dobrý a jednoduchý UI, macra, bindy, taktiky, komunikace, souhra atd..) a lidi to často podceňujou, nevěnujou tomu čas a pak se diví když jim něco nejde, to je úplná klasika.. znám lidi co jsou líný si i přečíst talenty a udělat bindy, ale prskaj že "netočí protože equip" a pak samozřejmě stojí ve sračkách protože čumí do baru místo co se děje kolem nich a zaspí všechno co se dá, ale to určitě znáte :)
    .. btw od tý doby co jsou M+ už ani PvE nemá "skill cap", takže je to super a je pořád nějaká výzva a motivace a hra je zábavná, do tý doby to bylo oblíknutí jednoho charu a šup na alta atd atd, takže PvP byl dřív lepší endgame

SKAUT: já neříkám že to nejde jinak, jen říkám že mi to připadá nejvýhodnější časově.. já hraju jen dvakrát třikrát týdně po hodince dvou a ani nehraju od releasu, takže mám do top eq daleko :D
    jinak je celá ta debata zbytečná, protože je několik možností na gearování a žádná není "nejlepší", nejlepší bude nejspíš jejich kombinace.. což je dobře btw, protože nic nebylo horší než když se muselo pro top pvp eq. raidovat a naopak.. teď si může každý hrát jen co ho baví a o nic nepřijde, maximálně mu to bude trvat déle
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: a naopak, mame dost pvperu v gilde co delaj ranked bg a. areny a podobne a v pve contentu sou mizerny
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: je dost rozdil mit skill proti predictable pve contentu a mit skill proti human oponenum tbh
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    UNCLE_JIMBO: Tak to bych se v PvP vubec neobliknul :-D. Ještě bych šel do mínusu i s honor pointy.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    VODNIK: "teď' je zrovna takový krátký období kdy by PvP mělo zajímat i mythic raidery kvůli equipu.. za rank Rival (1800+ což je podle mě takový základ a každý kdo dává mythic raid by měl mít skill i na víc) jsou 365+ dropy, 375 weekly chest a 370 item za cap.. takže to může docela pomoct
    další rank je 2100+ to už chce se tomu věnovat, ale tam už jsou 385 odměny :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: L2R - "teď"
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Preze mne se nedostanes, ARCANE DREAM!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WA9NO: Presne tak! Vic lidi s 310 equipem do aren! To by v tom byl cert, abych tech 1400 nepushnul.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Amen! Ja vcera zacinal novou sezonu a na ratingu 50 mi padla 340ka... not bad na to ze nejvic jsem mel 310
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Nezajima? Za gladiator rating mas 375ky jen tak na konci arena matche (ne kazdyho, ale celkem casto). V zakladu, muzou ti procnout forge a 385 jednou tejdne. Pokud ses schopnej zahrat slusnej rating, tak je to ted asi nejlepsi moznost, jak se nagearovat na raidy.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: PvP nikoho nezajima? :-))))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: namisto discipline, protoze od prepatche uz treti nerf
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: pvp mam celkem u zadku, vetsina zmen co delaji je bohuzel i do pve kde mne v podstate donutili jit hrat holy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    PvP teď upřímně řečeno nikoho moc nezajímá, když se všechno ladí na středeční zahájení mythic raidů. Ale moc systematické my ty nerfy nepřijdou
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ZAREK: Tohle jsou zmeny jen v PvP, tam byl arms a BM Hunter strasne silnej
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: typickej blizzard lets nerf classes that work properly so we dont have to deal with the broken classes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam