• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KAISERIN: Dropla jsem subskripci, začala mi škola.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KAISERIN: uz ani nechodim tydenni mka, takze tak jeden dva logy tydne na proklikani misi a tim to konci. Uvidime s novym raidem
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAISERIN: BFA sem nekupoval protoze me ta premisa nebere. Pokud to ale jeste pujde do nejake slevy tak si to asi koupim a zkratim si cekani na BFA
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Hrajete jeste nekdo?:))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    VODNIK: tak na lvl 45 to bylo tenkrát 226 hodin, ale je fakt že to byl první char a byla to hodně výzkumná doba co a jak funguje a co dělat/nedělat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: A klicu od UBRS si nevsimnes? :-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: oh boze, talent trees a elite zony a questy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: ja nevim, ja videl navrat do molten core, pravda bylo to LFR ale nagearovane. A nuda to nebyla :-D

Mozna ze mechaniky jako takove nejsou tak "prekombinovane" ale 40 man... Oh hell to bych nechtel zkusit ani kdybych mel garantovany drop neceho co jeste nemam :-D Vlastne ano sel bych do toho, kdybych vedel ze mi padne corrupted ashbringer.
    DWAY
    DWAY --- ---
    mj kdyby nahodou nekomu utekla nejlepsi cast Q&A

Chris Metzen at Blizzcon 2018 | For The Horde!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=5KvWFFcGtnY
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ono ty encountery uz budou takhle lehci :D ve srovnani s dneskem je toho vetsina tank and spank
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: Par veci pridaji, ale takovych co nebudou mit vliv na gameplay samotny.

Treba priklad byl, ze nechaji loot trading. Protoze kdyz nekdo vylootoval co nemel, tak to stejne koncilo tak, ze lidi psali GMkum a ty gmka tu vec prehodili tomu kdo to mel dostat. Coz trvalo par dnu.

Takze v tomto bude vysledek stejny, akorat ninjove uz nebudou mit vymluvu kdyz neco ninjalootnou.

Ale zase treba chteji nechavat dot limit, protoze i kdyz to predtim bylo kvuli omezeni technologii, tak se obavaji, ze kdyby ten limit zrusili tak by to mohlo rozbit ballance a udelat ty encountery lehci.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Myslím, že lidi budou dost překvapený, jakej pain to tehdy byl. Jinak mám od vanilly v Ironforge na schodech hospody zaparkovanýho huntera level 45 tak se můžu podívat kolik má play time, ale bylo to poměrně hodně, mám dojem že jsem s ním hrál několik měsíců než se tehdejší guilda rozhodla odejít na PvP server a zakládal jsem locka co s ním hraju dodnes.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: moc bys mlsal :p
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    UNCLE_JIMBO: nic takovyho, pure old days :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    a bude to jen čistej remaster, nebo přidají nějaký vychytávky jako group finder atd? jestli si to dobře pamatuju tak na vanille se musely i BGčka logovat u NPC kdesi v africe..
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    BARTUC: Co si ja pamatuju jeste z bety tak 20lvl jsem delal asi mesic :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja vanilu nehral a sem na to dost zvedavej, ale obavam se, ze sem uz natolik velkej casual, ze to vydrztim tak tejden :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WA9NO: 1-60 ve vanille byla urcite jedna z nejlepsich veci co jsem hral. Asi pred 3 lety jsem to absolvoval znova na Nostalriusu a to kouzlo uz to trosku ztratilo. Jeste jsem se nerozhodl zda to absolvuju jeste potreti. Ale jak rikas porad to ma u me vetsi smysl nez retail, kterej uz nema s RPG moc spolecnyho (imho)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam