• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: jenže to chce víceméně stabilní partu stejně jako ji potřebuješ na mythic raid. A to je čím dál větší problém, obzvlášť v tomhle datadisku, kde se přihrnulo plno lidí co delší dobu nehráli, zamořili kdejakou guildu a po 2-3 měsících zmizeli a nechali za sebou často totální rozklad. Mě tyhle rychlokvašky tak otrávily že jsem po třech letech v guildě skončil
    DWAY
    DWAY --- ---
    My porad raidujem. Ja se snazim chodit jak mi to vyjde. Ted se snazime umlatit ghuuna na HC a musim rict, ze to neni uplne nuda. Minuly tyden sme ho meli na 2%
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jediny co me u toho drzelo byly m+, ale to se proste neda moc pushovat na vyssi, pokud clovek nema ustaleniu grupu. Jeste to zkusim po patchi a uvidim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: je pravda, ze ty instance jsou vyrazne min zabavny nez byly v legionu. Na druhou stranu na tech vyssich klicich je to vyrazne obtiznejsi na koordinaci v parte a to me ba
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KAISERIN: po mesici sem se na to vykaslal
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Jako ja taky hraju, ale zase to spadlo k tomu, co vzdy - delam spis stary achievementy a sbiram pety, udelam ten weekly quest a obcas zajdu rbg...na areny nejak nemam nervy :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: pluska jsem v tomhle datadisku úplně vypustil, ukrutně mě nebavěj. Maximálně projdu 4xmythic když je na weekly, ale jinak jsem snad některé instance ještě ani vůbec nebyl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: tak to verim, ja uz nejsem schopnej s pugem jit ani pluska. Nejsem takovej nolifer abych mel 2k mythic+ score, takze do tech lepsich grup me nevezmou a cokoliv pod 1500 je totalni trash. Az me uplne zarazi jak je mozny, ze se na takovy m+ score dostanou.

Ja raiduju jen diky tomu, ze sem v NR, kde je na raidech fakt prdel a navic nam to ted pekelne jde :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Tak já jsem ještě od bety hrát nepřestal, takže nedostatek současného obsahu mě je celkem ukradený, něco si vždycky najdu. Akorát jsem přestal chodit raidy, po odchodu z guildy se mi nějak nechce trápit se s pugem
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: proto hraju v Night raiders. Raiduje se od 22:00, takze rodinka mi uz spi a ja muzu nerusene hrat :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Hrajeme se ženou oba, ale velmi rekreačně a v zásadě jen věci, které nevyžadují partu (nebo zkrátka organizovanou a předem plánovanou přítomnost po danou dobu). Většinou tedy staré raidy, WQ, pet battles, sem tam warfront nebo nějaký ten ostrov. Raidoval bych stále rád, ale není čas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hraju stale, pluska me bavi, raid jeste stale progresujem, takze je co delat, ale je pravda, ze kdybych nebyl altoholik, tak loguju tak 3x tydne :-)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já hraju pořád, PvP neomrzí :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KAISERIN: Dropla jsem subskripci, začala mi škola.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KAISERIN: uz ani nechodim tydenni mka, takze tak jeden dva logy tydne na proklikani misi a tim to konci. Uvidime s novym raidem
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAISERIN: BFA sem nekupoval protoze me ta premisa nebere. Pokud to ale jeste pujde do nejake slevy tak si to asi koupim a zkratim si cekani na BFA
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Hrajete jeste nekdo?:))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    VODNIK: tak na lvl 45 to bylo tenkrát 226 hodin, ale je fakt že to byl první char a byla to hodně výzkumná doba co a jak funguje a co dělat/nedělat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: A klicu od UBRS si nevsimnes? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam