• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Stálo za to to zapnout, když za to byl ten ilevel 400 item ;o)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Přijde mi taky zajímavé, že Jaina na HC je zjevně daleko obtížnější než první bossové na mythic, takže i guildy co mají 3/9M dole Jainu ignorují. A platilo to i pro Jainu na normal, náš raid měl dole tuším 4HC než jsme Jainu sundali. To nesvědčí o úplně dobrém vybalancování
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: V classicu urcite bude nejaky warmode ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    je fakt, ze kdyz uz sem donucen neco pugovat, tak to ma vyply vetsina no :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: hm, zajímavé, u nás je to tak kolem poloviny, ale obecně to nevidím zapnuté na víc než třetině lidí, hezky se to pozná třeba když se summonuje pug nebo m+. A u alíků to nemá zapnuté na našem shardu prakticky nikdo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: To budes necine prihlizet jak zabijeji neboha NPC!? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: u nas v guilde to ma zapnutych tak 95% lidi
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: warmode=off a je ti celej PvP server úplně ukradenej.

BTW docela by mě zajímaly statistiky kolik lidí to má zapnuté, podle mého pozorování tak max.30%
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Mam, ale na pvp server uz me nikdo nikdy nedostane
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Na WoW: Classic nemas dost sebemrskacstvi? ;-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Jsem tak rad ze tohle uz nikdy nebudu muset zazit ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "Uz zase radi Alici v Xroads, ze si nedaj pokoj!" :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jj, ja jsem taky kupoval z druhe roky, dokonce se mi ho pak snazil cornout zpatky. Nastesti jsem to nejak ukecal na UK supportu, diky tomu, ze jsem mel fyzicky krabici.

Vyuziju nostalogickeho okenka, nekdo na areny:) Po letech to zkousim a mam gearnutyho warra a resto shamama kdybyste chteli obcas poparit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja mel ucet z druhy ruky, napred napul s kamosem a toho sem koncem roku 2005 vyplatil. Tenkrat to byla jjna doba no ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Si vzpominam jak mi jedno misti id kupovalo kopii hry v nemecku, ja posilal penize pres western union (nebo jak se to jmenuje), a on pouze rozbalil hru a nadiktoval mi klic... V cechach se cekala dodavka v horizontu 14 dni :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( A nejstarsi zaloha klubu je koukam z 2009 :-(, ale mozna maji spravci nekdo ulitou i tu z roku 2005 )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Pro ty bez preorderu az v breznu, co pamatuju, tak se behem 1. 14 dnu v CZ vyprodalo a lidi cekali az se zas naskladni.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Uz v unoru jo? Ja mel za to ze pozdeji. No leti to hrozne no ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    14let od launche v EU.

BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: nerikam, ze byl tezkej, jen to byl proste cancer. Porad s tim clovek musel pocitat, porad musel focusovat ty maly mrdky. Na reaping vezmes do grupy ele shamika nebo frost dk/maga a nazdar, za 10s zadnej reaping neni :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam