No rekl bych ze classic porad muze mit warmode protoze si nejsem jisty jestli se jim vyplati delat pvp a pve servery bez shardovani a tolik serveru na classic aby to mohli oddelit take nebude, ted je po tom ohromne halo ale tech lidi co to zustane hrat nebude tolik. Je dobre nezapominat, ze jenom proto ze tehdy vsichni cesi byli nalezli na PvP Shadow Moonu tak i tehdy existovaly pve servery.
Co se tyce toho kdo potkava kolik lidi s warmodem ve vsech lokacich ktere se sharduji to automaticky rozhazuje lidi podle toho jestli maji warmode off nebo on, ale kdyz je tech kteri ho maji zaply a kterych je podle vseho mene tak to k nim pak dohazuje i hrace s vypnutym, ale obecne ja jsem hral s warmodem vyplym celou dobu, mam expeni jako relax po praci a mam rad svuj klid a nepotkal jsem snad jedinou postavu s warmodem zaplym. Problem byl kdyz v Zul Draku mi kamarad z guildy chtel pomoct s arenou a zjistili jsme, ze kdyz ja mam vyply a on zaply tak i kdyz jsme v parte tak se proste nepotkame, porad nas to rozhazovalo na jine shardy.