• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: To i dlouho po ní. Modely se měnili velmi nedávno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: podle me byli pred TBC vsichni vybledlejsi a hranatejsi :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Před TBC i Orci byli zelenější a elfové modřejší!
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    WHITEANGEL: Jinak Archimonde už umřel po 16 dnech.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    WHITEANGEL: Kvalita addonů a příprava na raidy se dost posunula. To co dělá např. teď Method nikdo v těch dobách nedělal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WHITEANGEL: jenze si taky musis uvedomit, ze za tech 13 let uz wowko hraje trosku jine publikum. A nejen wowko, celkove herni scena se posunula.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WHITEANGEL: to nikdo nezpochybňuje, takže úplně nechápu o čem je řeč
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Vté době měl Blizzard ještě koule a rádoby HC player nebyl ufňukaná holka která po 2 dnech progressu nebrečela na fórech o nerf.

Nechali je tam pěkně 80 dní vydusit ve vlastní šťávě a až teprve když jejich bezmoc byla tak viditelná Blizzard teprve povolil...

Tohle kdyby se stalo dnes tak žádná profi guilda neexistuje tehdá to lidi hrály pro vášeň ne pro debilní peníze a slávu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    btw tohle je komentář z roku 2016 a řekl bych že jen podporuje co tu říkám jen na to lidi opravdu už zapoměli...

C’Thun was added to WoW on January 23, 2006. Guilds started making attempts on him in early February, and he was finally solved in late April—after a couple giant nerfs were handed down by Blizzard. To put that in perspective, Mythic Archimonde, the end boss of the last raid in Warlords of Draenor, was dropped in three weeks, which is considered a long time in 2016. When you slam your head against a hopeless fight for 80 days, you might start to get a little frustrated.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    VODNIK: No je to už řáda let ale já si to pamatuju tak že dokud to blizzard po nějakejch cca 100 dnech nenerfnul nedal to nikdo na světě :D Warcraft jsem hrál +- pořád bosse zabil vpodstatě všechny s různýma postavama na nejtěžší obtížnost ať už jako Hc player kterej to rval nebo casual po x nerfech ale nikde jinde už to tak ztuha nikdy nešlo jen nato lidi už zapoměli. Ale je to samozřejmě můj názor můžeš to vnímat jinak.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WHITEANGEL: jo, pamatuju si to dobře. Jenže něco jiného je tupě běhat po wipu x minut a něco jiného se pekelně soustředit 10 minut a v jedenácté po 40. umřít.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    VODNIK: Progresoval jsi AQ40 ? Pokud ne tak nevíš nic o šílené době mezi pully :D Pokud ano tak si zavzpomínej jak dlouho trvalo doběhnout na C'Thun a jak stačil jeden debil aby wipnul celej raid za 1 sekundu :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Včera jsme si krásně powipovali na robotovi a musím říct, že mě ty fighty od třetího bosse fakt hodně baví. Jaina (HC) je za rohem, to už taková sranda nebude, hlavně kvůli šílené délce těch pullů. Na normál jsme s ní strávili pěkný večer a místo standardních 20-25 pokusů jich bylo sotva půlka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi teda demo pripominalo puvodni hru az desive moc :-D Dost na to, abych vedel, ze na to uz jsem stary :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: demo jsem hrál a původní hru z 2004 mi to ani moc nepřipomínalo. Ale člověk zapomíná a je fakt, že si z původní hry pamatuju hlavně raidy a pak úvodní expení první postavy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: pro ty co hrali demo a divali se na blizzcon ani moc ne. Vetsinu veci zachovaji. Menit PVP by byl pekelny zasah do hratelnosti.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    No rekl bych ze classic porad muze mit warmode protoze si nejsem jisty jestli se jim vyplati delat pvp a pve servery bez shardovani a tolik serveru na classic aby to mohli oddelit take nebude, ted je po tom ohromne halo ale tech lidi co to zustane hrat nebude tolik. Je dobre nezapominat, ze jenom proto ze tehdy vsichni cesi byli nalezli na PvP Shadow Moonu tak i tehdy existovaly pve servery.

Co se tyce toho kdo potkava kolik lidi s warmodem ve vsech lokacich ktere se sharduji to automaticky rozhazuje lidi podle toho jestli maji warmode off nebo on, ale kdyz je tech kteri ho maji zaply a kterych je podle vseho mene tak to k nim pak dohazuje i hrace s vypnutym, ale obecne ja jsem hral s warmodem vyplym celou dobu, mam expeni jako relax po praci a mam rad svuj klid a nepotkal jsem snad jedinou postavu s warmodem zaplym. Problem byl kdyz v Zul Draku mi kamarad z guildy chtel pomoct s arenou a zjistili jsme, ze kdyz ja mam vyply a on zaply tak i kdyz jsme v parte tak se proste nepotkame, porad nas to rozhazovalo na jine shardy.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Nebyl to ten prvni boss co sel s lockem solnout?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: o classicu tam nic nevidím, ale to je jedno. Jak bude vypadat je stejně zatím velmi spekulativní
    BARTUC: no spíš první, pokud si pamatuju tak Felhounds nebyli na mythic žádná procházka. Ale je fakt, že mythic Garothi se farmil hned od začátku i u guild co do HC sotva nakoukly
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: na classicu? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: nehraju wow dlouho, ale v poslednich raidech (celej legion a zatim i bfa) byli prvni dva/tri bossove na mythic lehci nez last na hc. Je to clekem zajimavej fenomen :-) My treba meli 1/9M a k tomu tusim jen 5/9 hc :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam