• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAGED: Byla to celkem tezka zona s tunou elitnich obru a normalne v ni byly questy. Jenom dalaran krater byl pod kouli.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: ee, byly tam questy na bandity nahore v ruins of alterac a u dalaransky koule bylo taky neco
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: Ve Vanille Alterac byl snad jen jako ta kopule, primo lokace tam nebyla, ne?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: ve foothills byla tuna questu, nektery vedly az do alteracu, plus hecular chain.
    strangletgorn a podstatne epictejsi trollhunting.
    kolkari a taureni mne prave bavili :)
    vidis na stary ungoro sem zapomel, na oneshotujici dinosaury
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK:
    Hillsbrad foothills? Tam krome neustale opruzijicich aliku nic nebylo (JJ, 1. PvP zona pro Undeady :-)
    V nudlich bylo akorat tak zavodiste na jihu, jinak jen sama wywern a kolkari a taureni
    Stranglethorn? Jsi dlouho nesbiral 456 stranek loveckeho deniku? Ale jo, Pampalinovsko - pirati questy dobry, zajimave oziveni.
    A plaguelands mi teda nechybi uz vubec. Zlatej UnGoro! Uz ted se tesim na Linkena! Ten mi chybi asi nejvic :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    VODNIK: já to hraju na neofiku a jsem spokojenej, je to drsný, tuhý a má to atmosféru. Není to pro levelisty. Starej TM tam teda už není, to dělali lidi.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: jo a z aliance puvodni duskwood respektive hlavne legend of stalvan chain
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: mne chybej:
    stary hillsbrad foothills,
    nudle, mne to nevadilo
    starej stranglethorn, byl podstatne obsaznejsi nez novej
    stary plaguelands, oboje
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: Ne ze by mi treba "Nudle" zas tak moc chybeli, to bylo hrozneho behani...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: ja se tam osobne pudu podivat z nostalgie a to na asi tak tri - ctyri zony, ktery cata zmenila uz moc
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ALEXUSS: běhání byl ten nejmenší problém. Jsem zvědavý jak se budou hunteři tvářit na to, že musí peta trvale krmit, jinak jim zdrhne, že musí neustále vyrábět šípy nebo kulky a mít tím zasrané všechny batohy, protože jinak to nestřílí... A že se do raidu vejdou max 2-3 warloci a affli může být maximálně jeden jinak se jejich dotky na bosse neaplikují. A že člověk musí sbírat sady armoru s různou resistencí a zase mít plný batoh podle toho na kterého bosse se jde. A že kdo nemá určitý back/trinket/ring, tak na bosse nemůže protože hned chcípne. A takových perliček tam bylo tuny, tenkrát mě to bavilo, protože to byla nová hra, ale dneska na to budou lidi co znají max 2-3 datadisky dozadu koukat v úžasu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Blizzard jsou idioti. Měl classic udělat už před pěti lety. Teď už je podle mě pozdě...
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    VODNIK: Já jsem s wowkem začal na WOTLKu ale vanillu jsem hrál na Twinu. Pro mě osobně byl asi největší opruz to běhání po svejch. Já bych to nenazýval slovem opruz, je to prostě jinej styl hraní wowka a neni uplně pro každýho asi. Je pravda, že aktuálně toho BFA moc nenabízí a věčný obíhání expedicí, dailies a podobných věcí člověka rychle omrzí...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ALEXUSS: ano, každý kdo nehrál vanillu si to vyzkouší, po 1-2 týdnech zjistí, že to tenkrát byl slušný opruz a je zpátky.

Lidi na BFA silně řídnou už teď, protože ve hře není už vůbec co dělat, nový raid se silně nepovedl, progress na mythic Jaině není pro každého a co jinak... Ještě asi doleveluju zbytek altů a pak se uspím do 8.2
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    TRAGED: Co tak slyším a pozoruju všude kolem, tak po spuštění Classicu počty lidí na BFAčku slušně prořídnou:)) Možná by to chtělo nějaký nový auditko ke Classicu:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DWAY: no bodejť. něco sežere DOSBox a management kolem toho.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ETHAN: No te nebudou. To je puvodni hra v DOSboxu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: To jo a bez animací byl Warcraft na 4 diskety. Tedy jednička, dvojku si nepamatuju. Jenže já hádám, že tohle budou staré assety na novém engine a ten prostě bude v základu nenažraný. Taky hádám to bude pro tu rozšířenou verzi, co umí vysoké rozlišení a tak. Nicméně poté, co jsem zjistil nároky Darkest Dungeonu, který jsem podle grafiky odhadl na hru v prohlížeči, než jsem ho instaloval, už se nedivím ničemu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: 4MB byl zaklad, bez nich se nedal spustit DooM :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ok mozna to tak nevypada, ale nejsem uplne hloupy :-D Jen me ten kontrast pobavil. Vzpominam si, jak sem to hral na 486 ktera snad mela 4mb ram :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam