• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ja to beru jako dalsi HD remaster s bonusem, ze ted si uz budu moct zahrat s detma:
    "Cos to zas pulnul? Takže dneska večeře bez moučníku!" ;-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: na neofiku som nikdy nehral, nemôžem posúdiť. Neboli tam inak nastavené XP a podobne?
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: hrál jsem na neo Kratos či co. Asi rok mě to bavilo :-P
    KOKES
    KOKES --- ---
    CLAVEN: o tom žádná:-) nejhorší je, že někam přijdu a řeknu si tady něco musí být a ono to tam je. I po těch letech si to mozek pamatuje, hrozný..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: ono to na tú dobu bolo veľmi casual friendly, o to pokoj. Akurát odvtedy pribudli do normy stovky QoL maličkostí, ktoré teraz budú väčšine hráčov strašne chýbať.
    Samozrejme sa nájdu magori, ktorí to budú hrať aj v 40tke ako v 25ke, ale tipujem, že ich nebude zas tak hrozne veľa.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: 1. 30 lvl to bude pohoda. 30-40lvl sr všichni budou těšit na koně a po ding 40 rage quitnou, protože jim hra připomene, že na mounta budou dalsich 10 lvl šetřit :-)

Ale obecne těsně před TBC už to docela šlo. Byl už funkční PvP systém a spuštěné Battlegrounds. Spíš jsem zvědav, jak nastaví XP curve.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK:Maguv elemental?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CLAVEN: je to nanejvejs pravdepodobny :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To bude mrzenia, až za dva tri dni zistíte, že to bola fakt len nemiestna nostalgia.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    skonceme s tou nostalgii,nebo se vydam za kokesem na neofiko :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JANDOS: ve strahnbrade byli ty banditi
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ze soutshore sme vzdycky behali do scarlet monastery kolem ty koule :) Jednou si to kamos nejak poplet a pokousel se prave bezet pres tu alterac pevnost a asi 20x tam zarval :D

ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: *dalaranu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: u alaranu byl stopro dojezd nakejch class questu protoze si pamatuju zive jak sem tam grindil enchantery na nakej drop
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JANDOS,ZAREK: Vim, nahore nad hordim kempem, uz v zone snehu. Pomichal jsem Alterac s Dalaranem.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAGED: Byla to celkem tezka zona s tunou elitnich obru a normalne v ni byly questy. Jenom dalaran krater byl pod kouli.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: ee, byly tam questy na bandity nahore v ruins of alterac a u dalaransky koule bylo taky neco
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: Ve Vanille Alterac byl snad jen jako ta kopule, primo lokace tam nebyla, ne?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: ve foothills byla tuna questu, nektery vedly az do alteracu, plus hecular chain.
    strangletgorn a podstatne epictejsi trollhunting.
    kolkari a taureni mne prave bavili :)
    vidis na stary ungoro sem zapomel, na oneshotujici dinosaury
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK:
    Hillsbrad foothills? Tam krome neustale opruzijicich aliku nic nebylo (JJ, 1. PvP zona pro Undeady :-)
    V nudlich bylo akorat tak zavodiste na jihu, jinak jen sama wywern a kolkari a taureni
    Stranglethorn? Jsi dlouho nesbiral 456 stranek loveckeho deniku? Ale jo, Pampalinovsko - pirati questy dobry, zajimave oziveni.
    A plaguelands mi teda nechybi uz vubec. Zlatej UnGoro! Uz ted se tesim na Linkena! Ten mi chybi asi nejvic :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam