• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Penize na opravy byl problem az ve fialkach, do te doby to slo.

A mounta jsem dostal v Ratchetu zadaco. Jo Warlock, ten se má! :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED: ty uz si asi nepamatujes ze byl jeden/dva krchovy na mapu a lvl ti trval klidne nekolik hodin? kor nad 50 to uz byl slusnej porod a tech penez na opravy taky clovek moc nemel, kdyz chtel mounta
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LVL nebyl takovej pain, pokud měl člověk schopnou grupu a točil instance. Elity davali kybl XP a dal se dat i 50tkovej LVL za večer.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Ale hráči to chtěli! WoWku se V podstatě absence dead penalty strašně vyčítala. Poškození věci nikdo jako penaltu nebral.
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Z tohohle pohledu teda urcite. Ale xp loss on death byla idiocie vzdy a slouzilo to jenom k tomu umele protahnout gametime
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: dal som inak prvú 60tku vo vanille s warriorom, dobre si pamätám, jaká to bola bolesť.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: v porovnaní s inými MMO tej doby bola asi najviac. Vtedy bolo napríklad štandard, že keď si umrel, došiel si o XP, to WoWko nemalo.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ale zase dalo se tankovat v dungech když si měl grupu. I v Arms nebo Fury. Sakra. Zarekl jsem se že už nikdy B-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: Warrior strašný do Whirlwind zbraně. Ale samý miss stejně
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Tak treba za warra bylo lvleni hroznej pain. Za rouga taky dokud si nedostal blind
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: no a ani to ne, pokud si leveloval jako priest nebo warrior.
    Já leveloval ve Vanille huntera a stejně to bylo pro mě úplně něco nového po Ultimě. Trvalo mi to x měsíců než jsem byl na 60ce. Warlock byl skvělej na levelení. Toho jsem dotáhl na 60ku na neofiku. Taky asi za dva měsíce nebo kolik. Warrior už byl horší, ale pořád ok :) Ale bavilo mě to i ještě před dvouma rokama. Ta samá parta kámošů. Takže si se nemusel moc vztekat u dungů :) Jako jo, vztekal, ale na vlastní kámoše :D
    PvP mě teď bavilo na Kronosu. kor s lockem. Vanillu jsem hrál na Thunderhornu takže bez pvp naštěstí :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: právě že to bylo tak jak jsem si to pamatoval z Vanilly.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: byla, pokud ti stacilo vylevlit a cusky.
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Vanila opravdu nebyla casual friendly. To si velmi spatne pamatujes
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: mi na to stacila hodka v demu na blizzconu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ja to beru jako dalsi HD remaster s bonusem, ze ted si uz budu moct zahrat s detma:
    "Cos to zas pulnul? Takže dneska večeře bez moučníku!" ;-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: na neofiku som nikdy nehral, nemôžem posúdiť. Neboli tam inak nastavené XP a podobne?
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: hrál jsem na neo Kratos či co. Asi rok mě to bavilo :-P
    KOKES
    KOKES --- ---
    CLAVEN: o tom žádná:-) nejhorší je, že někam přijdu a řeknu si tady něco musí být a ono to tam je. I po těch letech si to mozek pamatuje, hrozný..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: ono to na tú dobu bolo veľmi casual friendly, o to pokoj. Akurát odvtedy pribudli do normy stovky QoL maličkostí, ktoré teraz budú väčšine hráčov strašne chýbať.
    Samozrejme sa nájdu magori, ktorí to budú hrať aj v 40tke ako v 25ke, ale tipujem, že ich nebude zas tak hrozne veľa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam