• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    JANDOS: to se dalo čekat, lidi začnou zjišťovat, že ten Classic zase nebyl tak úžasný :-) A to se předpokládám ještě netestují raidy, tam budou teprve překvapení
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Omladina odkojena retailem nahlasuje v bete bugy, ktery nejsou bugy tak jim musel blizz udelat kratkej list :D

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Classic WoW Testing Schedule

series of stress tests running from May through July—you can opt in now through Account Management and select the WoW Classic beta.

Stress Test Schedule*
    Stress Test 1: Wed May 22–Thurs May 23
    Stress Test 2: Wed Jun 19– Thurs Jun 20
    Stress Test 3: Thurs Jul 18– Fri July 19
    *Dates of each stress test are subject to change.

Create Your Character
    If you’re eager to claim your character name in WoW Classic, take note: we’ll be opening character creation on Tuesday, August 13.**
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Já myslím, že to dělali ve spare time, když lidem zůstali nějaké volné cykly. Proto jim to tak trvalo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ja si urcite dam, a tesim se nesmirne. Ale obavam se, ze mne to rychle prejde :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    TRAGED: warlock je fajn volba :-)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    I když jsem hrál od začátku a s vanilou mám spojené spoustu super zážitku nejen z hry ale z kaleb s guildou, už si ten “herak” pichat nebudu :))

Tohle auditem čtu vlastně jako takový substituční přípravek :-)))
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jak říkám. S tím měl přijít Blizzard před pěti lety. Tehdá by to asi bylo o dost lepší.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: jak se to vezme, pokud ti lidi misto aby prestali hrat, prejdou na vanillu, tak ano. Ale jak uz tu parkrat padlo, osobne necekam, ze se moc takovych najde. Kor za 300 mesicne.

Vzhledem k tomu, kolik tvrdi, ze s tim bylo prace, tak si myslim ze to neni moc dobry tah z marketingoveho hlediska. Coz je posledni dobou v blizzardu docela trend.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    verim tomu, ze spousta lidi co nehraje si zaplati z nostalgie mesic, takze minimalne to
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Hrát to budou hlavně lidi co už účet mají a na těch nevydělá nic
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WHITEANGEL: Je to bundle k stavajúcemu predplatnému.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Beztak to budete všichni hrát aspoň pár měsíců a blizzard zase vydělá :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Chtel si rict 90 :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Ovšem i tak jsem měl těch, myslim že 40G, našetřeno. Suroviny v AH šli na dračku za dobré ceny.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Penize na opravy byl problem az ve fialkach, do te doby to slo.

A mounta jsem dostal v Ratchetu zadaco. Jo Warlock, ten se má! :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED: ty uz si asi nepamatujes ze byl jeden/dva krchovy na mapu a lvl ti trval klidne nekolik hodin? kor nad 50 to uz byl slusnej porod a tech penez na opravy taky clovek moc nemel, kdyz chtel mounta
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LVL nebyl takovej pain, pokud měl člověk schopnou grupu a točil instance. Elity davali kybl XP a dal se dat i 50tkovej LVL za večer.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Ale hráči to chtěli! WoWku se V podstatě absence dead penalty strašně vyčítala. Poškození věci nikdo jako penaltu nebral.
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Z tohohle pohledu teda urcite. Ale xp loss on death byla idiocie vzdy a slouzilo to jenom k tomu umele protahnout gametime
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: dal som inak prvú 60tku vo vanille s warriorom, dobre si pamätám, jaká to bola bolesť.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam