• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Ammo, 1971. To bylo a bude zlo zas :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: tak popisky v obráceném pořadí :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Shadow priest ale nebyl moc viable. Na začátku určitě ne.
    VODNIK: asi tak. U nás byla ze začátku jedna pořádná CZSK guilda na serveru + my (Memento Mori). Takže sehnat lidi na raid byl každotýdenní oříšek. A sehnat lidi co mají nějaký skill teprv.
    Alta na úrovni měl u nás jen raid leader který měl mága a druida a musel chodit většinou s healerem.
    Nějaký ideální setup se fakt neřešil :)

Tak alespoň nějaký ten scrn.

Poslední boss co jsem stihl ve Vanille byl Anub.
    Poslední boss co se stihl v AQ - Twin Emperors (Bohužel na oko MM stihl jen jeden pokus a pak se šlo radši do Naxxu)
    Scholo ve třech lidech byl jeden z nejlepších dungů co jsem zažil a strašná prdel s mým prasetem Tchýně
    Oh. Nefarian...
    A best quest ever

Tím končím tapetování a nostalgii :(

JANDOS
    JANDOS --- ---
    loci byli dobry v kombinaci s shadow priestem v raidu pac mel nejakou tu vampiric auru nebo tak neco ktera healovala vsechny podle toho kolik ten boss dostal shadow damage. Ale uz si nepamatuju jak se to stackovalo.
    Myslim ze to snad bylo jenom na urovni grupy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: ve vanille to ve většině guild nebylo o tom, že pro tenhle raid potřebuju takovej a takovej setup a každej sklapnul uši a šel na alta (kterého v té době beztak měl málokdo). Bralo se co bylo a co si tak vzpomínám tak na Onyxii jsme chodili když se sešlo aspoň 30 lidí, 40 nebylo snad nikdy
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: tak do MC byl lock urcite nutnost kvuli banishovani elementalu, jinam si moc nevybavyjy jestli byl tolik potreba resp. zadanej
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi jsem hrál v divných guildách, ale pod 4 warlocky jsme na raidu nikdy neměli, často se tam snažilo nacpat i 6 :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako ve Vanille jsem hrál Huntera. Lock u nás v guildě na TH byl jen jeden. Později už víc a každý byl skoro full T2 po pár runech. A já neudělal full T2 nikdy, protože hunterů bylo mrda a když jsem ji konečně dostal tak to dal můj RL kámoš někomu jinému omylem a pak už se tam nešlo. :) A to jsem byl jeden z nejvíc raidovacích lidí.
    Jen prostě bad luck u Onyxie.

Na Kronosu jsem hrál human warlocka a bylo to super. Do raidů jsem tedy nechodil. Ale lock byl super na levelení i do wPvP. Jen tak někdo mě nedal. Někdy ani dva. Jsi soběstačný i v těžších bojích s potvorama.
    Jel jsem affli/demo a měl už jsem naučený systém kdy jsem měl na VW jednoho, druhý byl na něj natáhlý a třetí běhal ve fearu :) Na 60ce už jedeš SM/Ruin a je to zas trochu jiný hraní.

Kurňa. Svrběj mě prsty, ale na PC už hrát nechci. Na PS4 toho mám až až :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: V tom se mel hrozne stesti, potom co jsem nasbiral veskere ingredience, tak se slo nahodou do v Dire Maulu a splnilo se v podstate nahodou :-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Haha jj :) Akorat mam chut zkusit locka za alli kvuli BoS, nicmene uvidime jak to bude.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Docela se tesim, az zase vsichni budou delat kone pro locka :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIVECEK:Tak to se priprav na plneni baglu shardama az po okraj a vetsinou jen spamovani shadowbolt, viz DoTy nize, a i to velmi opatrne, protoze takovej shadowbot dokazal kritnout tak, ze urval aggro 1.. 2, byl myslim i talent, kdy sbolt nechavat debuff, kterej sanci kritu zvysoval a nemusel byt tvuj, takze stacilo aby to mel jeden lock a uz ste se vezli :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PIVECEK: njn, jenomze warloci meli vsechno prvni, protoze byli jeden nebo dva v raidu a setovky co padaly byly z pulky pro warlocka
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Nene, uz v 1.11 nebo tak nejak
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    TRAGED: Neboj, ja locka hral ve vanille, takze si ten teror se soulshardama zive pamatuju :) Ale nedostal jsem se s nim na nejake vaznejsi raidovani, tak to chci napravit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kazdopadne "Soulshards strikes back" :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIVECEK: Tak nezapomen, ze budes potrebovat misto par batohu soulbagy :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Tohle bylo upraveno a bude i v "novem"
    WRATA
    WRATA --- ---
    Destro, ne demo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam