• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: je otazka jak dlouho to nadseni z vanilly vetsine vydrzi :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jsem zvědavej kolik lidí zůstane na normálních serverech až tohle spustí. Už teď mám dojem, že guilda s bídou složí mythic raid
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já tak nějak pořád premejslim co hrát. Já jsem vždy hrál Shadow priesta, ale co si pamatuju tak na vanile to nebyl žádnej zázrak. Takže uvažuju, že si dám něco co jsem nikdy nehrál, wara nebo huntera ;-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No známí jdou na Golemagg. Takže jestli se nic nezmění tak Horda, Tauren female druid...
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Většina známých šla na ali na Golemagg, tak jsem si poprvé v životě udělal Gnoma:)))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ja jdu na mirage, za gildou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Shazzar, golemag ci ten novej? Kam se posinete, uz jen tyden :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: v tomto pripade jsem si jistej, ze nebyla :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KALTY: vzhledem k mnozstvi si stejne moc nevyberes...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: tak to mozna byla manzelka :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jak to vypadá s demografií serverů?
    Četl jsem že skandinávci + Španělé Shazz. Britové taky. Ale jsou takové rozporuplné zprávy.
    Jsem na to zvědavý.
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: taky bych šel, ale bohužel známý jdou s czsk. Navíc málem chtěla banda jít na PvE, tak jsem rád, že jsem je ukecal alespoň takhle :D
    Ale taky bych radši seveřany než cz.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: to je v pohode, v hordi gilde mame 75 letyho membera a jeho syna a jeho vnuka
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED: no spis hodne sedive. vypadala tak na 60
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SIRLOON: Starsi prosedivele dame mohlo byt v dobe uvedeni 35! :-]
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ted sem videl v metru starsi prosedivelou damu v triku s logem hordy. Docela by me zajimalo jestli vi co ma na triku nebo se ji jen libil ten obrazek. Bohuzel metro odjizdelo a uz sem se ji nestihl zeptat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Sak jasny :) Vono to je prast jak uhod
    WRATA: Jo takhle :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja sel na Shazzrah, protoze tam sla vetsina severskejch guild (svedi,norove,danove) co jsou obvykle lidi co mluvej anglicky. Na cechy ve hrach jsem dost alergickej (kdo si pamatuje starej Drak'Thul vi o cem mluvim:)
    Hlavne v situaci kdy je na obou serverech tak obrovsky mnozstvi lidi a bude tam spousta layeru je to asi stejne jedno.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: No Sha byl puvodni plan, pak se k linku na ten strawpoll dostali spanele a behem pul hodiny z toho byl Golemagg ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: takze na sh nebude skoro nikdo.. Ja dokazu zit s vyplym generalem a trade kanalama
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: No ty, shazzrah ftw :D na golemagu bude zas cely bb a dt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam