• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: ani ne, já hrál dlouho před nima a hraju pořád :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: tata prevzal stafetu :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: jo, taky jsem od toho děti v tom věku vyháněl, pak je to v 16 přestalo bavit :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JULIAN: ja bych jeste rad zavzpominal na uzasny lagovani 5-15 lidi z raidu... Pripadne na to kdyz kondosvk vzdy v pul 10 musel jit spat, protoze ho picovala maminka, ze by ve 12 nebo 13 nemel ponocovat :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Největší obtížnost vanilla wowka byla vždy o tom dát dohromady 40+ lidi kteří přišli připraveni ve stejnej čas na stejný misto a po dvou týdnech se nerozpadli na nějakým debilnim loot dramatu.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já si hlavně myslím, že dneska nám je všem o 15 let víc a díváme se na tu obtížnost úplně jinak než tehdy...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SIRLOON: No dyt to pisu ze ty raidy byly tezky tenkrat a dneska se vsema youtubama addonama apod. budou uplne primitivni. I ten nejvetsi debil kterej tenkrat nechapal kde stat se podiva na youtube. Bude proste stacit mit nafarmeno.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: predtim si nikdo nedovolil bejt AFK protoze sel z raidu/guildy a nebo se mu strhlo DKP

JANDOS: nevim s kym si hral, ale i docela sehrany a nagearovany guildy mely dost problemy, protoze nebyla takova uroven addonu jako v TBC. hlavne v AQ a Naxxu. Pokud si nemel addon na polaritu tak tak Thadius jeste daval IK raidu, Patchwerk to same a proskakat slizy se ucily raidy cele odpoledne. Taky si lidi neuvedomuji, ze na to, aby nekdo ten raid sel, musel mit nafarmeny suroviny, treba fire elementy na resist poty. Ty mista byly obvykle okupovany botama, takze si nafarmil za hodinu stezi ctyri kusy. Raidovani na vanille nebyl problem v obtiznosti, ale v case zabitem pripravou
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: z hlediska dnesnich taktik to bylo cely na pohodu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LADINEK: my meli v raidovaci grupe SP a byl hodne na vrcholu s dmg, problem byl u vice targetu a sam vzdycky rikal, ze az od urcity urovne gearu ma smysl ho hrat. treba ve scholomance musel pizlat mobky wandkou s holy elementem protoze byly imunni na shadow tusim
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ty raidy na classicu budou původní 40m? To se asi řadě lidí slušně zavařej počítače :-) Už teď slýchám na raidu - vyhoďte pár lidí, mám sotva 10fps. I když ono jich 40 stejně nikdy nebylo, sešlo se 35, 5 lidí bylo afk při pullu, takže ono to dá ve výsledku stejný počet
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: od asi druhýho příspěvku jsem psal, že mě pvp nikdy moc nebralo a, že jsem především pve zaměřen, tedy je jasný, že to budou raidy a dungy ;-)

JANDOS: taky to bylo hodně o tom, že prakticky neexistovali addony, žádnej DBM, Omen, healbot...

A podle mě BWL nebyla úplně easy pohodička, ale je fakt, že raidy v TBC byly asi lepší, třeba Magtheridon před nerfem, nebo KJ...toho jsme se Singu progresovali a tusim, že dali jako třetí na realmu...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Jo no. Tak hlavně tehdá to bylo nové. Měl si tam takové lamy, že si to dnes ani nedokážu znovu představit a taktiky byly hlavně v textu. Dnes všechno na youtube podrobně.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: musim rict, ze kvuli tomu bych to chtel zkusit :)
    Jestli clovek nabere blue gear a mc probehne za prvni tyden..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JANDOS: A hlavne teda na tom nezalezi zejo, raidy ve vanille jsou fakt EASY (akorat proste tenkrat kazdej vedel hovno a lidi byli spatny) Vetsina fightu je proste gear check a tank&spank, mechaniky primitivni, nejakej min-maxing jako pro mythic raiding v retailu je uplne zbytecny resit.
    Pokud je nekdo hardcore raider tak si vic uzije v BFA
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ale on přece o raidech ani nepsal. Nenapsal ani co přesně by rád a vy mu rovnou říkáte že je war krom dvě věcí na hovno. Když si to nepamatuju tak se do toho neseru :)

Ale jako v poho. Být jim tak si najdu nějaký video o hunterovi a warovi a rozhodnu se dle lidí, co o tom něco vědí. A že těch videí je teď hodně.

Warrior Classic Discord
    https://discord.gg/HxQeTQF

Priest Classic Discord
    https://discord.gg/FdyRtC

Hunter Classic Discord
    https://discord.gg/vpGQTs

Classic Guide to Picking a Class
    https://youtu.be/3j5t5BESlsI
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    kek furr warr je #1 dmg PvE akorat proste je potreba gear a zadna guilda nebude gearovat treba 20 warrioru naraz (i kdyz by to byla teoreticky meta na dmg)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KALTY: sorry za podani zavadny informace o datech z pred dvanacti let :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: nebudu se hádat, co si pamatuju tak v preTBC jsem moc SP nepotkával a to ani v pvp, vetsina hrála disco a tam ano, to byl hodně tuhej soupeř. Každopádně teď v tom classic si dám od priesta pauzu, i když třeba Prophecy set (T1) považuji za jeden z nejhezčích...
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZAREK: Přečti si znovu, co si mu napsal. Že byl dobrej akorát na tanking a pvpcka.
    Prostě informace zavádějící.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam