• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ty raidy na classicu budou původní 40m? To se asi řadě lidí slušně zavařej počítače :-) Už teď slýchám na raidu - vyhoďte pár lidí, mám sotva 10fps. I když ono jich 40 stejně nikdy nebylo, sešlo se 35, 5 lidí bylo afk při pullu, takže ono to dá ve výsledku stejný počet
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: od asi druhýho příspěvku jsem psal, že mě pvp nikdy moc nebralo a, že jsem především pve zaměřen, tedy je jasný, že to budou raidy a dungy ;-)

JANDOS: taky to bylo hodně o tom, že prakticky neexistovali addony, žádnej DBM, Omen, healbot...

A podle mě BWL nebyla úplně easy pohodička, ale je fakt, že raidy v TBC byly asi lepší, třeba Magtheridon před nerfem, nebo KJ...toho jsme se Singu progresovali a tusim, že dali jako třetí na realmu...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Jo no. Tak hlavně tehdá to bylo nové. Měl si tam takové lamy, že si to dnes ani nedokážu znovu představit a taktiky byly hlavně v textu. Dnes všechno na youtube podrobně.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: musim rict, ze kvuli tomu bych to chtel zkusit :)
    Jestli clovek nabere blue gear a mc probehne za prvni tyden..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JANDOS: A hlavne teda na tom nezalezi zejo, raidy ve vanille jsou fakt EASY (akorat proste tenkrat kazdej vedel hovno a lidi byli spatny) Vetsina fightu je proste gear check a tank&spank, mechaniky primitivni, nejakej min-maxing jako pro mythic raiding v retailu je uplne zbytecny resit.
    Pokud je nekdo hardcore raider tak si vic uzije v BFA
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ale on přece o raidech ani nepsal. Nenapsal ani co přesně by rád a vy mu rovnou říkáte že je war krom dvě věcí na hovno. Když si to nepamatuju tak se do toho neseru :)

Ale jako v poho. Být jim tak si najdu nějaký video o hunterovi a warovi a rozhodnu se dle lidí, co o tom něco vědí. A že těch videí je teď hodně.

Warrior Classic Discord
    https://discord.gg/HxQeTQF

Priest Classic Discord
    https://discord.gg/FdyRtC

Hunter Classic Discord
    https://discord.gg/vpGQTs

Classic Guide to Picking a Class
    https://youtu.be/3j5t5BESlsI
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    kek furr warr je #1 dmg PvE akorat proste je potreba gear a zadna guilda nebude gearovat treba 20 warrioru naraz (i kdyz by to byla teoreticky meta na dmg)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KALTY: sorry za podani zavadny informace o datech z pred dvanacti let :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: nebudu se hádat, co si pamatuju tak v preTBC jsem moc SP nepotkával a to ani v pvp, vetsina hrála disco a tam ano, to byl hodně tuhej soupeř. Každopádně teď v tom classic si dám od priesta pauzu, i když třeba Prophecy set (T1) považuji za jeden z nejhezčích...
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZAREK: Přečti si znovu, co si mu napsal. Že byl dobrej akorát na tanking a pvpcka.
    Prostě informace zavádějící.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: ok jetop 3, ale podle vseho maximalni oser ho nagearovat
    KALTY
    KALTY --- ---
    ZAREK: COŽE? Však war fury je TOP 1 DPS?
    Na levelování není nejrychleší, ale když víš co děláš, tak není takový problém. Nebo můžeš levelovat s healerem nebo i dungeon leveling.
    LADINEK: Spriest je monstrum ve vanille co se tyče wpvp i pvp.
    LADINEK: huntera jsem hrál ve Vanille tehdá a je super. Navíc máš epický hunter quest a všechno si uděláš sám. Dokonce se dá solovat pár dungů. Nebo alespoň některé bossy. Je to zábavná a silná class i v wpvp a pvp. Do raidu je potřebuješ, i když netočí tolik dmg.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hunter! To clovek chce hrat, pokud planuje hrat jen dps..
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: hele warr ve vanille byl dobrej akorat na tanking a do pvpcka, co pamatuju tak to byla strasna bolest levelovat, ale zkus, uvidis
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KALTY: pvp mě nikdy moc nebralo, hrál jsem docela v TBC s druidem, ale se sp skoro vůbec...co si pamatuju tak do pvp byl lepší disco priest. Já byl vždycky pve zamerenej a co si pamatuju tak v době vanily se sp v raidech téměř nehrál...

ZAREK: jo, fakt to mám teď 50:50, war vs. hunter, war mě možná láká o trochu víc páč meele jsem nikdy pořádně nehrál, až na DK, ještě uvidime....
    KALTY
    KALTY --- ---
    LADINEK: Spriest je super do pvp. 1 raid spot možná. Dungy pohoda. Otázka co od toho chceš...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: je otazka jak dlouho to nadseni z vanilly vetsine vydrzi :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LADINEK: dej si huntera, konecne muzes zazit poradnej afk autoshot
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jsem zvědavej kolik lidí zůstane na normálních serverech až tohle spustí. Už teď mám dojem, že guilda s bídou složí mythic raid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam