• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SADAKO: Delayed gratification je extremne silny nastroj. Ono to progresovani je i celkem zabava, kdyz se aspon trosku dari.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak proto je tady classic ze jo...aby flexovani s thunderfury na bance v OG dostalo zase vyznam
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    TRAGED: bohužel od tý doby co udělali transmog gear je celý flexování o ničem.. i mountů už je bambilion, nikdo na to nekouká.. a crossrealm to kazí taky..
    kde jsou ty časy kdy si poznal nějakou celebritku už z dálky jen podle skinu :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol. A on jako progress pve raiding byl někdy o něčem jiným? Když hraješ o to bejt mezi prvnima na serveru, tak prostě hraješ hodně a hodně se od tebe čeká. A bylo to tak už ve vanille, tbc i dál...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SADAKO: Flexovani v Mythich Gearuu v OG/SW, ne asi! Cti- mit to nej,nej co jde ziskat. Nic jineho bych za tim fakt nehledal a rozhodne ne klasickou zabavu, kterou by jeden od hry ocekaval. No, kazdej spatruje smysl pomijive existence v necem jinem.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZAREK: Eee.
    Na druhou stranu si říkám, tak to je asi buď takhle baví, nebo je zřejmě na tom mythicu něco tak super, že to překousnou... nebo nevím, proč by to teda někdo dělal - já hraju i MMO jako single/coop, takže nemám páru, kde jsou tam ty motivace.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SADAKO: drtiva vetsina mythic raideru co znam to ma jak druhou praci...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VODNIK: Ale to je přece taky hráčovo rozhodnutí, ne? Chce být v takové guildě/ nechce být v takové guildě. Nebo když chceš hrát mythic není než takových guild?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ICARUS: pokud chceš raidovat mythic, tak na tohle narazíš všude. Zdá se mi, že se to výrazně zhoršuje poslední cca dva roky, předtím se i guildy v top20 chovaly relativně normálně. Jenže pak přišly seznamy typu Medivh Raiders Lexicon a bylo vymalováno.

Trochu mi to přijde, že už to není hra, ale povinnost a tím pádem jsem z toho kolotoče dobrovolně vypadnul a holt poslouchám hloupé řeči o kotvě
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAAZI: Ja tedy timhle stylem hral veskera MMORPG, Vanilla WOW nevyjimaje, vlastne mi to uplne zkazilo RPG zanr, protoze mam tendenci tak hrat uplne vse. Tzn, nabrat veskere questy co jdou a pak je vyrazirt plnit ne podle toho jak plynou, ale podle toho, jak jsou umistene na mape.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ICARUS: ja bych je taky poslal doprdele i s rozbehem. stacilo mi co mi vypravel znamej, ze musi delat v jejich mythic guilde
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    VODNIK: A jaky je teda potom tlak na to v takove guilde byt?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SADAKO: tak úplně sám si to nedělá, v řadě guild prostě ten tlak je - jaktože ještě nemáš exalted s touhle frakcí, nafarmený všechny esence a azerite 65? Tys ještě nebyl tenhle týden m+15? Takový kotvy tady nechceme.... Slyším to furt
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LAAZI: a clovek se pak soustredi hlavne na to, jak co nejoptimalneji splnit ty questy a jit do dalsi mapy
    Ale to si v takovém případě ten člověk dělá úplně sám. Nikdo a nic nestojí za hráčem s elektrickým obuškem a neřeže ho po hlavě s tím, že má rychle questit a padat dál. Já questlines procházela pěkně pomalu, podle toho, jak mě bavily a že tam mám už všechno šedivé... no a co.
    Víš co - není nutné to hrát jako přebor OMG, ať už jsem na max level, navíc i s tou možností, že když ten přebor budeš chtít, tak můžeš.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LADINEK: A to všechno jde u retailu taky. Vždy se dá jít jinudy, podívat se za roh, chvilku rybařit, nesledovat achivy ani se nesoustředit na quest tracker. Praktikuju to tak nějakou dobu ( taky mi všechno trvá mnohem déle )
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    LAAZI: a jako další plus vidím absenci achivu. Člověk se prostě jen nehoní aby měl odskrtnutou nějakou pitchovinu a užívá si hru...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak je zajimavy porovnavat ted ten classic s retailem, napr. to expeni / questy, v classicu samozrejme bullshity typu 3x tam a zpatky zabijet harpyje, ale retail je imho uz moc tunnel vision.
    Jakoze poberes 6 questu na jednom miste, vycistis jednu lokaci, des dal, kdyz chcipnes je to par metru, nikam se nemusis vracet a cestovat pul hodiny vzducholodi aby ses naucil dalsi kouzla,
    ale zaroven to tim trochu ztraci tu imersi a clovek se pak soustredi hlavne na to, jak co nejoptimalneji splnit ty questy a jit do dalsi mapy.
    Zatimco classic, tim jak je to mess, tak cloveku nezbyva, nez se do toho sveta vic ponorit, jakoze spider ichor ma drop 1 ze 100 mobu, takze si udelej pohodli, ted v Tarren Millu bydlis.
    V zasade retail je pokrok, questy vic interaktivni, combat zabavnejsi, ability mobu spartakiadnejsi, atp., ale imho by meli ubrat na te navodnosti / pohodli pro hrace.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO: a jestli myslíš real money na Bnet účtu tak to musíš koupit v Bnet účtu, ne v shopu přes launcher
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    KLERIK: logni nový wowko a ve výběru postav tahle možnost je (game time za goldy) - koupí ti to z aukce aniž bys musel logovat
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Nakonec se zadařilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam