• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: A kolik das za opravu?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Říkám podezřelý, ne nutně vinný exploitem..

Btw, tím exploitem by to bylo za ještě víc :))

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ENDER: no já nevim, ještě jsem to nebyl úplně celý, ale peníze + prodaný itemy a měl jsem asi 25g, tak s 50 jsem ustřelil, ale 30g+ určitě
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: 50g za run brd? To fakt?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Tak zas když spamuješ s lidma BRD, tak si můžeš za jeden run vydělat kolik, 50g+? A pak správně zvolený profese, imho tailoring na začátka vaří nejvíc
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Je fakt že všichni s fast mountem sou podezřelý...za tak krátkou chvíli se současnou ekonomikou na serverech to jinak než exploitem nebo extrémním farmou vydělat nejde
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    z redditu :)

DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: zrovna jsem ti chtel psat jestli to nevyzkousime xD
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    HAVANA: tohle by se na nasem RP serveru nikdy nestalo :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: co ti testeri v blizzardu vubec delaj, ze na takove moznosti neupozornili? :-/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol

Currently a layering exploit that allows you to stay in your physical location in the dungeon, while layering to another dungeon copy with everything respawned.

People are farming scholo/princess/baron without having to reclear dungeons.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: já mám teď šutr do Grom Golu, přijde mi to ideální, věž se vzducholoděma přímo nad hospodou, takže ideál přestupní stanice ;-)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Pamatuju si že se sapovalo...prostě tam roguna přišla a sapem udělala pull. Sap, war charge a jedem

Ale to není jen o sapu...ovce taky skoro nevidíš
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak ono je to něco jiného u low lvl dungu. A jak po tobě někdo může chtít sap, když na tvém levelu nemůžeš mít improved a bez toho je to k ničemu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: jojo, to me taky bavi...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: kamen vetsinou menim podle toho kde levlim...ale pocitam ze na 60ce jina moznost nez OG neni
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    btw, velkou zmenu sem zaznamenal v tom, jakym stylem se chodej dungy...je to mnohem rychlejsi nez se chodilo driv, nikdo si moc nelame hlavu s nejakym crowd controlem apod. proste zerg. tank jede s obouruckou a casto ani neceka az healer dopije. po me jako po rogune nikdo nechtel sap a to sem byl vsude od RFC po BFD, ve vetsine pripadu s partou odpovidajici levelu dungu nebo lehce pod nim.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: vanila je podobnejch oseru proste plna, ja mam radsi kamen do og, protoze se z nej da snadneji dostat na vice mist :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: tak s vetsinou veci sem spokojenej, resp, sem na ne zvyklej...

i kdyz Brill by si zaslouzil litaka kdyz je tam vez na vzducholod..dostat se ven z UC je proste peklo ))
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: njn, nikdo nerikal, ze to bude jednoduchy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam