• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak to uz muzete rovnou prejit na volant, ne?
    Wheel Mage
    https://www.youtube.com/watch?v=zRyual8MNtc
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: aha, tak to mozna zkusim taky. Ja to driv zkousel tusim v lich kingovi nebo kdy ten addon vysel poprve a zadnej zazrak to nebyl a ovladat to moc neslo. Pak kdyz sem hral na ovladaci FFxiv tak sem si uz dokazal asi zvyknout na cokoliv
    SIRLOON: ring menu tam je, 16 slotu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    AVATAR: asi nemají dost trpělivosti, už to zahodili :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: nezkousel si jestli to funguje s ring menu?
    VODNIK: mno ja jsem se do toho dostal asi za hodku, pochopitelne to nejakej zvyk chce :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    AVATAR: zkusil jsem tuhle myšlenku u synků, kteří hrají jak na xboxu (hlavně), tak WoW (rekreačně PvP) a koukali na mě dost divně - prej si to vůbec neumí představit. Chvíli to tu teď ladili a zjevně to podle slov co jsem slyšel z vedlejšího pokoje není ono
    HAVANA: tak dej vedet, treba strilim mimo :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Asi zkusím :)

ZAREK: imo je to asi stejne tezky, jako na klavesnici. Tam mas taky omezenej pocet klaves a kombinujes je s shiftem, altem a ctrl. V podstate je to to samy, jen na ovladaci je to prehlednejsi, protoze nemas 5 baru s milionem ikonek, ale bar se ti zobrazi podle toho, jaky alternacni tlacitko zvladnes. V podstate me nenapada, jak lepe to udelat.

Jinak bindujes pretazenim skillu / itemu / makra do action baru. po nainstalovani addonu provedes minutovou kalibraci a dal nic neresis.

Jen varovani - pred instalaci addonu doporucuju dat key bindings do defaultu, pak je to v podstate bez prace.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: ani ne, jen je asi oser to nabindovat a naučit se
    HAVANA: LT, LB a LT+LB prepinaj funkce ostatnich tlacitek. Vse je videt na upravenych barech, takze se v tom velmi dobre orientuje a nabizi tak 40 skillu / itemu.

navic stisk prave packy aktivuje klasickej cursor, takze pokud chces kliknout v pravem baru, jde to. Pochopitelne to neni tak pohotovy, jako mys, ale tu mam furt po ruce a da se to s ni kombinovat (i s klavesnici, btw)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vím jak funguje ovladač na konzoli. Ve wowu používáš víc tlačítek než je moznejch prsty nelamajicichh kombinaci
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: rekl bych spousta kombinaci tlacitek
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AVATAR: Jakej ses level? Jak se dá na omezeným počtu tlačítek ovládat hra kde potřebuješ používat spoustu skillu?
    cau, ja jen, ze me kolegove ukecali a rozjel jsem classic. Srala me mys a klavesnice (par let uz na pc nehraju), tak jsem zagooglil a nasel addon consoleport, kterej je uplne uzasnej a s xbox one controllerem se to hraje opravdu hezky. Sry, jestli nosim drivi do lesa, ale treba to nekoho nadchne, jako me :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Zlaty PvE server, aktualni cena 200g za cely set i kdyz je mozne, ze se zrusenim layeru a cim dam tim vice postavami na 60 to take pujde trochu nahoru, zatim se v noci daji devilsauri farmit celkem v pohode.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: Já znám to co myslíš a celou tu story - kolaborace s druhou frakcí, směny kdy kdo bude kde farmit, domluva přes discord, patterny dávat do aukce za směšný ceny, ale materiál bude pak nedostatkovy.

U nás jsem to myslel z důvodu, že zabíjís kohokoliv kdo je 55+ a vypadá že by mohl dát sólo Dsaura a kontrolujes celý Ungoru
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Jasně, to ste normálně farmili. Mafia funguje tak, že nikoho nepustej aby farmil taky
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: My ji dělali dneska jen ve dvou lidech :D všechny spawny po dobu dvou hodin, záleží na layeru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam