• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: Konecne mam duvod toho maga dostat na 52 :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Pristi tyden by mel vyjit Patch s Dire Maul. Mimo fazi.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WOLFGAR: já si to právě myslel. Ten mám taky právě, ale říkal jsem si jestli není něco nového ještě :) dík
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KALTY: A co rekne popleta kdyz ma rict Dardanely Dardanely? Bospor Bospor.
    Je to neatplates, jak jsem z mobilu tak jsem si to nemohl overit a zapamatoval jsem si to blbe.

Neat Plates - Addon for Classic WoW - 1.13.2
    https://www.wowisclassic.com/en/addons/neat-plates/
    KALTY
    KALTY --- ---
    WOLFGAR: máš odkaz? Nemůžu najít.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    AVATAR: Ten jsem pouzival pred tim, ale niceplates ma tech moznosti vic prave vcetne te, ze ukazuje nameplate tveho targetu na jakoukoli vzdalenost. Pisou teda ze to je zatim testovaci funkce a muze obcas zpusobit problemy ale pouzivam od release classicu jak na classicu tak na retailu a nemam problem.
    WOLFGAR: zkusim, ja vcera zkousel tinyplates a je to taky dobrej addon, ale ukazuje to jen kousek od tebe.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    AVATAR: Addony upravujici nameplates umi oznacit ten nameplate ktery mas jako target plus na delsi vzdalenost uvidis jen ten jeden. Pouzivam niceplates kde jde nastavit jak oznaceni targetu sipkou tak to, ze ti to vzdy ukaze naplmeplate targetu bez ohledu na vzdalenost.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak overeno je to jen v tom popisku a tyka se to vsech buffu, tj. nezohlednuje to talenty ale pridava to staty spravne.. what a relief :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ENDER: to je prave ono, me to ukazuje 55 a prida mi to spravne, ale lidem v parte jen 43 a kolik jim to prida hpcek zjistime dneska :) vsichni jsou vetsi lvl nez ja, takze to neni tim ze by dostali spell na jinym nez max ranku
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: a kolik ti to prida hp?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    jsou tu nejaci priesti, co jim ukazuje Power Word: Fortitude spatny cislo na buff staminy? ja bych konkretne mel davat s talentama 55 stamina, ale lidem v parte to ukazuje jen 43, otazka je jestli ma jen tooltip spatnou hodnotu nebo je to bugly cely, to sem jeste nevyzkoumal

ale asi nebudu sam.. https://us.forums.blizzard.com/...wer-word-fortitude-tooltip-incorrectly-showing-wrong-values/321187
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: já to chápu, ale snad imao z 90%+ případů začně žeáno, mazáci ještě nosej Ultra-Flash Shadow Reflector a pak je pro ně lock ez target
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Tak musíš nakou dotku...obecně pokud roguna nezačne, tak ztrácí hlavní výhodu...pokud ji necháš začít, tak ses většinou mrtvej
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: hodí a marka zmizí
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: Jsem se nevyjádřil dobře. Na sap ne. Já nereagoval na sap a blind, ale obecně na rogunu. Pomůže ti proti cheap, kidney a mace spec + granáty.

In any kind of WPvP or 1v1 you are way more likely to get stunned than feared, making Orc better for these situations. Your hardest
    matchups vs rogue and warrior rely on them getting stuns on you, therefore Orc helps you a lot more in small scale PvP.
    In premade BGs you are less likely to get stunned and AoE fears like Psychic Scream are way more impactful than they are in 1v1s, because
    they affect multiple targets and are not dispellable. There are still a lot of stuns used in BGs and resisting key abilities like Bash or Hammer of Justice can be just as impactful.
    Premade vs Premade PvP is a small part of the game and even there stun resist can be the difference, it being percentage based makes it less
    reliable though.
    WoTF is only good for Premade vs Premade, which are rare, while stun resist helps in a lot of situations including Premade PvP. My preferred choice is therefore Orc.”

HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: A orci racialka pomůže na sap?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Proto jsem si locka udělal orka :) Podle mě je to silnější než UD. Přeci jen těch stun effektů je obecně víc než fear od priest/lock/war.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HAVANA: roguny sou trollujici kundy, to sou 15 let stary zpravy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam