• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HANZILLA: aha :-) lol...

SIRLOON: já jsem jel podle nějakýho guidu (wowhead, petopia) kde bylo řečeno, že best pet pro questeni je kočka páč má největší dps, ale nevím jestli třeba nevzít vlka protože má buff na meele...

Co se zbraně týče, tak jsem zatím žádnou pořádnou s dostatkem Agi nenašel...takže jsem tam co pisou na Icy, 1 Agility is worth ~2.5 Attack Power....
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    SIRLOON: ten hydraxian waterlords co hrajem je fajn, hrajeme za hordu, které je na serveru asi jen čtvrtina populace, takže potkáváš známý venku i v groupách :)
    převážná většina jsou skandinávci co jsem tak vypozoroval, takže slušný a přátelský prostředí
    ekonomika se rozjíždí hoodně pomalu, ale sehnat se dá všechno
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LADINEK: taunt samozrejme muzes vypnout pravym klikem. Kocka neni moc dobra na questeni. Jako tankovaci peti sou lepsi medvedi nebo prasata.
    Do dungu je kocka vpoho, idealne kdyz ji jeste naucis cover aby si shazovala aggro. Zbran ber tu, co ma nejvetsi dps a mas ji vyskillovanou. K cemu je ti mec s ap netusim, ale primarni je pro tebe agilita
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    LADINEK: taunt nejde vypnout aby ho nepouzival?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mě by zase zajimal nějakej zkusenej Hunter kterej by mi poradil co za peta do dungu a jakou používat zbraň. Teď mam kočku, ale má taunt a občas tanci v dungu picujou, že jim trhá agro, ale zase na questeni je super. Mám ještě Wind serpenta, ale ten mě nějak nebaví. A co se zbraní týče tak mám mám 2x1h meč s AP... Momentálně lvl 49, takže to tipuju na farmeni Maraudonu, tam toho padá pro huntery asi nejvíc...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOOMGUY: Klidně se ptej tady..
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    je tu nejaka zkusena classic roguna, ochotna nekde bokem pokecat, kouknout na gear a dat nejaky tipy co a jak :p
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SIRLOON: Mno kdyby se ti nahodou chtelo pvp prezit, najdes nas na shazaru, cca ke stovce aktivnich hracu ;)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak mne spis jde o to aby kazde druhe slovo nebylo kunda, pica a podobne.

Na golemaggu sem zacal prvni postavu. Komunita a vekacky me vyhnaly. Pak kolega rikal ze ma na skullflame postavu a hraje s kolegou z nemecka. Tak sem tam o dobolene expil a po prijezdu mi oznamil, ze je na jinym serveru. Tak sem sel za nima, na 20 lvlu sem pachl do neutralni lokace a ani mi nezmizel napis lokace zobrazovky a uz me kuchali dva dementi s lebkou. Takze ted radeji zabiju zbytek zivota na normalu nebo RP
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SIRLOON: me se tam libi, slusna nevim, ale povida se tam a nekdy i nejakej guild run se slozi

a vy tady vsichni zvladate mit pet postav na classicu a na retailu na alianci i horde a nepraskne vam z toho hlava? :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: to je RP, tam mam alika. tam je nejaka slusna guilda?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SIRLOON: hydraxian waterlords! :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    mam ten samej dotaz co kolega prede mnou. na nejakem normal serveru, mam u obou hordu. na pvp server uz sem moc starej a nechci se nervovat jeste vecer kdyz prijdu z prace
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEXUSS: frost wolves, ted uz mam pocit jedina velka ceska guilda... anglicky mluvici neznam
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Tip na nějakou fajn social guildu na Skullflame, která nemusí být nutně CZ/SK? Kámoš mě navrtal do Classicu, ale je víc off než online a ten Classic nějak moc není na solo gaming.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ja to nastavoval nekdy minulej tejden a bylo to docela rychly...zatim spokojenost
    AVATAR: jen teda, nastavoval jsem ho asi tri hodiny. Takhle to nikdy nevylevlim :)
    ZAREK: dobrej addon, diky za tip.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DOOMGUY:

1. Ten hitcap je ve skutecnosti 8%. 1% z gearu/talentu se ale ignoruje, pokud ma targer o vic nez 10 vetsi rozdil mezi tvym weapon skillem a jeho defense (=pro fight s bossem, pokud mas weapon skill 300 je to 15).
    2. Pokud mas diky talentum/racialce/gearu nekde +weapon skill, tak je hitcap 8%.
    3. Je to soft hit cap. Je to cap pouze na zluty utoky
    4. Ano, chapes to spravne, po ziskani soft hit capu, je lepsi brat itemy co davaj +crit/+ap radsi nez +hit.
    5. Tohle se trosku meni kdyz dojdes ke Crit capu, resp nad nej. pak je kazdej dalsi +hit defakto +crit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam