• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    FUMO
    FUMO --- ---
    NAVARA: Umis si to vychutnat, to se mi libi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nemám ještě ani L30… :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Do 4te faze je to stejne pase, to na to nedosahne nidko. Nevim jak loci ale magove ano akorat to bude chtit kurva kliku na ZG dolls. Dle me bude i BWLko faceroll a pak se uvidi co a jak.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jak komu. Teď to nehraju, ale pamatuji si, že mage měl hit z talentů, zatímco třeba lock ne.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    otazka pro castery v classicu, jak moc vam vadi, ze momentalne nejde dosahnout spell hit cap 16% ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    15 let
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dneska večer jsme šli strat ud. Během čištění se bavíme o tom, že na našem serveru se prodává recept transmute undead to water asi za 1500g a že návratnost investice je cca 3 měsíce..

Po nějaký době nám z moba padne lockbox...říkám příhodu z dneška, kdy mi Hunter nedal za otevření dysko...

Náš Hunter kterej jde s nama mi dává trade, z prdele tam dává jeden copper a lock box..

Otvírám ho...
    Za pět vteřin z toho lockboxu vylootoval recept undead to water.

A největší bizar je, že říkal že většinou lockboxy nechce řešit, tak je střílí rovnou vendorovi...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    WHITEANGEL: Však já tam napsal classic, vůbec nevím jestli takový realm na retailu je :)

Ale klidně někam přemigruju, je tam poměrně mrtvo a dungy běhám vesměs s cizíma - gidla je spíše sociální, nic na běhání dungeonů společně.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Me zajímá classic retail je trochu mimo...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WHITEANGEL: ta na nástěnce nestačí?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Udelejte nekdo nejakou tabulku kde kdo hraje at vim kde si mam zalozit dalsi char ?
    WRATA
    WRATA --- ---
    HAVANA: To uplne v pohode ziskas z nexusstriku ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DWAY: True that. Z něčeho ty nexus Crystaly na t3 sety získat musíš :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HAVANA: to je tak vzdycky. Je to secret blizzard setting. Ze zvednou pravdepodobnost dropu pro tu classu ktere je v raidu nejmene (idealne zadna)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    btw, nejvic funny je, ze vsichni druidi co mame, maj full T1 sety a 2 kusy T2...a furt ty druid veci padaj...nejmin hrana klasa ma nejvic dropu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HAVANA: povidej mi o tom, kdejaky zelenomodry hrdina lita s wrath helmou ale ja furt nic :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Btw z onyx už nám padli tři ty warsky sekery...asi 4 nebo 5 t2 rogunskejch hlav...ale meč ani jeden...je to bugnuty
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    J4C0B1M: Onyx je v pohodě...ale ten ragnaros je prostě blbej, protože potřebuješ dps. A když ho máš o třetinu nižší, už je to znát

Tejden zpátky sme ho dali v klidu ještě dlouho před vyvolanim adek
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HAVANA: My si "už" rozdělili lidi na Onyxii 20/20, abychom si zdvojili loot, takže ano, max jeden den raidy a dejme tomu druhej na Scholo/Strat/DM farm
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TETREV: prebis PvE equip uz vischni maj...prijde mi, ze ted se da PvE da hrat jednou tejdne po resetu (onyx/mc)..i kdyz my sme si to udelali tezsi, a po nekolika tydnech farmeni MC+onyx na jeden zatah (asi za 3-4 hodiny cleared) sme udelali raid2, rozdelili lidi...a vysledek je ten, ze jedna grupa ragnara dostala na 30% a druha se uvidi jak se ji postesti dneska

(btw, funny vec. kdyz nevyvolas ragnarose, tak musis druhej den zase zabit majordoma..full boss fight ale bez dropu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam