• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: no mě hlavně nejde.. sosl jsem 2 verze a žádná nejde. Občas se mi stane, že mi to brzdí nějakej jinej addon. dělá to třeba bartender v kombinaci s reagent countem, kterej pak nefunguje správně (prostě nic neukazuje) .. ale když jsem nechal zapnutej jen ten poisoner tak pořád nešel. Proto mě napadlo, jestli někdo neměl třeba stejnou potíž.

Co ten range alarm nějakej.. nebyl by? ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a na tu vzdalenost bude urcite nejaka weak aura :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS: poisoner pouzivam. sikovna vecicka. bohuzel to asi nevyuzivam naplno, protoze pouzivam i skillet na crafteni, takze mi posioner jen nakoupi a neotevre mi craft okno
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    lidi, našel by se nějakej addon, kterej by mě upozornil na bezpečnou range od castera, hunta, nebo wara před tim jeho nabíhajcim stunem?

btw. poisoner někdo používáte?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: classic
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS: Bavíme se o classicu nebo retailu?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: takhle mi to běží jak potřebuju. sapnu, dám cheapshot, mám nahozenej sap a 2 combopointy na účtu. bez cleartargetu mi to makro ani nefungovalo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS:
    no...a jakej ma vaznam dat do sapu cheapshot, kdyz ty combo pointy hned zahodis?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    tak to funguje jak psal WRATA: zkoušel jsem oba způsoby a s cleartarget to šlape jak má.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    WRATA: cleartarget ne. kdyz das cleartarget, tak ti spadnou combopointy, takze je cheapshot k nicemu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    WRATA: Díky, večer to zkusim a dám vědět jak to funguje. ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRISMEGISTOS:

#showtooltip Cheap Shot
    /cast Cheap Shot
    /cleartarget
    /stopattack
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    WRATA: jo, to by mohlo bejt. ;) tušíš jako by takový makro vypadlo?
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRISMEGISTOS: Tipnul bych ze pouziva macro na #stopattack, tim padem na target akorat naskoci combo pointy ale tim ze neprojde ten utok tak zustane v sapu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    čau, mám dotaz k roguovi. tady v tom videu Pshero sapuje, pak dává cheapshot a jestli vim správně, tak mu po CHS ten sap pořád drží.. jak to sakra dělá?? mám sub a sap 3/3 ale prostě mi to takhle nefunguje

duels vs the alliance
    https://www.youtube.com/watch?v=3hHyWR0S1qk
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    čaute, hrejete tu někdo vyšší Mka (18+) na alianci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nové šaty :)

DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: neni. Revered je tak tyden az 10 dni
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    NAVARA: jop :)

A asi si dam aj retail, ale až vyjde shadowlands.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SIRLOON: To litani je tak na mesic zbesilyho grindu, ne? Ja jsem po dodelani main questu v BFA chtel udelat Pathfindery a vzdal jsem to protoze mi to prijde na hrozne dlouho... A invazim a visions jsem se uz nedostal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam