• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SHYLOCK: na ofiku snad jen stopnout v hlavnim meste expeni .. ale ted jak jsou predelane zony, tak uz to stejne neni ono .. chybi v tom hrani vyzva. tzn chapu a sam bych si to rad zahral.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    ENDER: haha.... blbě jsem se vyjádřil) věřim, že potom je to ultrahard, ale já si chci užít to pve mezi lvlama 20- 85...prostě starej dobrej Cata))
    ENDER
    ENDER --- ---
    SHYLOCK: hraj battle of azeroth a chod m+ :)
    Nic tezsiho ve hre neni a nikdy nebylo :)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    cauves! po deseti letech jsem si stáhnul WOWko a začal hrát na offiku. Zkoušel jsem nejdřív Classic a po dvou dnech zjistil, že na to už mám moc chatrný nervy. Battle for Azeroth je na mě zase už moc easy to play. Chci se vás tedy zeptat, jeslti ještě existujíé funkční neofiko servery, kde jedou třeba Cata? Zkoušel jsem teď twinstar, ale je tam dost mrtvo - málo hráčů.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: a nechces rovnou zaplatit cinana, aby to hral za tebe? :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jako nestěžoval bych si vidět kruh, kam dostřelí sap roguny a odkud ho mohu zovečkovat / zmrazit a držet si dle toho distanc, SC2 micro by dostalo konkurenci :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    je fakt ze range check je jen v ramci raidu/party a ne na nepratele...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    na classicu nic coby ukazovalo range na zemi zemi afaik není, to by to ostatně měli všici - je to příliš důležité :)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: pecka. dík!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    https://wago.io/classic-weakauras

stahnes si addon Weak Aura, a pak si tady muzes najit vpdstate jakykoliv zobrazeni hernich informaci...od combopointu, pres slicendice monitory, buffy, debuffy, swingtimery, ale i boss mechaniky atd (osobne moje nejoblibenejsi WA je autoneed na bijou ze ZG :D)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: weak aura?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: no mě hlavně nejde.. sosl jsem 2 verze a žádná nejde. Občas se mi stane, že mi to brzdí nějakej jinej addon. dělá to třeba bartender v kombinaci s reagent countem, kterej pak nefunguje správně (prostě nic neukazuje) .. ale když jsem nechal zapnutej jen ten poisoner tak pořád nešel. Proto mě napadlo, jestli někdo neměl třeba stejnou potíž.

Co ten range alarm nějakej.. nebyl by? ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a na tu vzdalenost bude urcite nejaka weak aura :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS: poisoner pouzivam. sikovna vecicka. bohuzel to asi nevyuzivam naplno, protoze pouzivam i skillet na crafteni, takze mi posioner jen nakoupi a neotevre mi craft okno
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    lidi, našel by se nějakej addon, kterej by mě upozornil na bezpečnou range od castera, hunta, nebo wara před tim jeho nabíhajcim stunem?

btw. poisoner někdo používáte?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: classic
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS: Bavíme se o classicu nebo retailu?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    HAVANA: takhle mi to běží jak potřebuju. sapnu, dám cheapshot, mám nahozenej sap a 2 combopointy na účtu. bez cleartargetu mi to makro ani nefungovalo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRISMEGISTOS:
    no...a jakej ma vaznam dat do sapu cheapshot, kdyz ty combo pointy hned zahodis?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    tak to funguje jak psal WRATA: zkoušel jsem oba způsoby a s cleartarget to šlape jak má.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam