• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    LADINEK: jo ma. Bude tam mene lidi :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ze bych si to zase zahral kdyz se nesmi do hospody :D ? Jen otazka, ma ten novej datadisk nejakej vliv na Classic? Retail hrat nechci...
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: hlavne hunt je bugly. Pet je ve wotlku nesmrtelny, protoze to asi blbe scaluje :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: vlastne jo. Protoze kdybych expil hordu tak asi taky jedu BFA. Kvuli achi a mountovi
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: tak ja to vidim jako sanci na dodelani achievu z tbc a liche. V te dobe nebyli a specialni mounti co mi padli vzli za sve, protoze mi zabirali misto v baglech
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Tak ja sem se s hunterem po kratke exkurzi do cata hyjalu vratil k tomu, ze delam bgcka, cimz farmim i honory a v mezicase litam po zandalaru a sbiram bedny a zabijim rare. Mimochodem marksman hunter je strasna prasarna a dava to ted na lvlu 45 v craftenym equipu (s relic of the past 4) instanty ze stealthu (s enchantama, lvl 40 flaskou, prolonged potkou).
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Prcat manual...a stejně bych jel asi bfa. Ostatní sem si prolevlil posledni půlrok s hunterem...

Navíc to mám beztak jako vyplnovku, pac main je ve world buff jailu pripravenej na neděli :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: rtfm :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já třeba. Ani nevím kde sem si moh vybrat. Prostě automaticky směr pyramidy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: někdo asi ano, protože Zandalar je plnej charů kolem 15-20
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: proc by nekdo dobrovolne levlil v BFA ted? :-D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SHADOW__: bfa nebo v nejakym dataci?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tak jsem si taky na vlastní kůži vyzkoušel to nový levelování. Z 1 na 30 za nějakejch 4-5 hodin je docela nářez.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    VODNIK: mozna protoze je to prvni novy content od 8.3; coz je 9 mesicu zpet. a asi taky redesign class a novej leveling, no.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ono nevím proč se lidi tak nahrnuli do hry když tam nic není. Ve středu bylo v guildě i přes problémy s logováním online asi 120 lidí a dneska 9 :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem se lognul, poprve od cervence jsem lognul i maina .. btw 480 = 133 il .. zkusil jsem s pugem 11M, tragedie, nedali jsme na cas a ted proc to pisu .. do batohu jsem dostal 14klic .. wtf? mela to byt 10ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne. sou to curaci. at zdechnou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    daří se někomu lognout? fronta, xy stovek lidi .. vydržim, jsem prvni, hra se loguje, a disconnect, to opakovane.
    DWAY
    DWAY --- ---
    I když broken shore ano, ale pak byl follow up s tim dalaranem ne? Nejake krystaly a příprava na ten teleport a tak, dalran visel nad kara tak 3 tydny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: mozna mas pravdu, a pletu si to s jiným gated contentem :) každopádně davali vědět, ze event zatím nebude no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam