• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: udelas si vlastni adresar a addon a v nem require na ten original a po naloadovani se hupnes na stejny eventy na create okna a tam docpes svoje veci
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Nemůžeš vytvořit dungeon, co neexistuje (no, úpravou LUA asi jo, ale to nejbližší update smaže) - tj. musel bych třeba celé SM nacpat pod GY.

Notifikace per dungeon jsem nenašel (a nechcu úplně aby mi hrála diskotéka při každé zprávě do /4 ).
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: ja hlavne nejsem zadnej expert, treba je nakej daleko lepsi addon, zkźusim naky googlufu
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: muzes si to nastavit podle sebe
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Chtělo by to notifikace na konkrétní dungeony, nejen univerzál. A mít Scarlet Monastery jako celek pod "SM", u nás to moc nerozepisují - určitě ne jako SMG apod.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    J4C0B1M: to jsme pochopil, u nas nic :( Nethgarde Keep
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    LADINEK: bere to z chatu, ja jsem na Razorgoru

LADINEK
    LADINEK --- ---
    J4C0B1M: Tak jsem to zkusil a nikdo tam neni :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ja hrajem classic na Zandalar Tribe - Role Play PvP - Alliance
    lvl 30 war/pala/hunter/warlock
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Neznal jsem, vyzkoušíme uvidíme :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne, to sem neznal. ale vypada to super :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    pouzivate vubec puggle addon?
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: Jsem na Pyrewood za ali a co mam info tak na horde je jedna hc gilda a zbytek jsou spis casual hraci. Tady je link na celo serverovy DC tak muzes pozjistit tam https://discord.gg/yfcNw5
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sem zvedavej na naxx, jestli to pujde takhle dal, nebo uz ne
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak deep prot tanka teď na classicu skoro nenajdeš...všichni jedou Fury prot, aby to udrželi...
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: pamatuju si, kdyz jsem v nejakym dataci leveloval paladina a hral jsem healera v retri, oblecenej jsem byl v int gearu, k tomu obourucni mec a daval jsem nejvetsi dmg a soucasne jsem celkem s prehledem healoval... bohuzel to skoncilo v brd, kde jsem ke konci uz celkem potil krev, abych to uhealoval...
    jinak si teda pamatuju vanilu, kde nasi tanci prosli MC s fury talentama...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: víš jak je to smutný, když jako fire mage neudržím scorch, protože musím pew pew tak pomalu, abych warrovi nesebral agro? :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    vsude je plno warrioru...to ze nejsou tanci je spis o tom, ze jsou vsichni jak postizeny a myslej si, ze tankovat jde jen kdyz mas prot talenty..eh
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Z dungeonů jsem viděl pouze DM, SM, Mara a Scholo / Strat a LBRS (sehnat lidi na gemy je téměř nemožné) / UBRS - na ostatní se prostě nepodařilo sehnat lidi.
    Stockades jsem proběhl sám jako 50-něco, to bych taky nepočítal.

Sehnat tanky je téměř nemožné…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Tak mohlo by to být jen v rámci serveru - mám plný list šedivých lidí, kterým už těžko napíšu, jestli si dají Scholo, protože chcu rep - a ani nevím jestli si tam mohu napsat poznámku, jako že třeba je to člověk co dává AV.

Přidej si k tomu seznamu i to, že stačí aby 2-3 hordy gankovali lokaci a ten quest prostě neuděláš - nikdo na pomoc nepřijde.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tak soucasti ty classic experience je prave to shaneni lidi...

to ze jdes jednou dung s nejakym random tankem z worldu na podobnym levelu, tak si ho das do friends, abys az pujdes o tri levely pozdejc dalsi dung, vedel komu napsat..takhle se tam delaj ty "online pratelstvi".

kdyz tam das dungeon finder napric vsema serverama, budes hrat vicemene s nejakejma no-name random botama

nicmene uznavam, ze tahle idea s prilivem retail hracu moc nefunguje no...levlit ted na nejakym low pop serveru asi nebude uplna sranda bez boostu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam