• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: tak soucasti ty classic experience je prave to shaneni lidi...

to ze jdes jednou dung s nejakym random tankem z worldu na podobnym levelu, tak si ho das do friends, abys az pujdes o tri levely pozdejc dalsi dung, vedel komu napsat..takhle se tam delaj ty "online pratelstvi".

kdyz tam das dungeon finder napric vsema serverama, budes hrat vicemene s nejakejma no-name random botama

nicmene uznavam, ze tahle idea s prilivem retail hracu moc nefunguje no...levlit ted na nejakym low pop serveru asi nebude uplna sranda bez boostu
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: jo, tohle je demence... nejlepsi vanila feeling bylo postupne otevirani serveru, tak ze jsem skoncil na jinem serveru nez dalsi znami, tak jsem prestal hrat... skoda, ze jeste nepridali lagy do raidu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    mohl by to pořešit dungeon finder, že by o sobě lidi co mají zájem napříč serverem aspoň věděli, ale to by nebyl classic experience…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: dungeony už nikdo půl rok nehraje, jenom se boostují, všichni jedou jen raidy :(
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Je tu nekdo kdo hraje classic na PVE v nejaky friendly horde guilde co chodi dungy 50+ a vzala by huntera (52 atm) Klidne nekam transfernu, jsem na Nethgarde Keep a je tu nejak, ne uplne mrtvo, ale sehnat grupu treba na ST uz se mi 3 dny nedari :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jj, PvP, navic docela aktivni co se tyce legraci ve worldu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jo to je mi jasny, ja stejne pocitam, ze to je jen momentalni "covid" zalezitost takze spis doexpim Huntra a vrhnu se na Shamana. No, Golemagg je PVP ne? To asi neni uplne pro me, ja hral vzdy jen PVE...no asi zustanu na Nethgarde keep, je tu par spanelsky mluvicich guild tak zkusim zase provetrat spanelstinu :) diky za rady ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: golemagg..

ja tam ted transfernul ze stonespine, a aspon podle prvnich par tejdnu je to tam super, ten server fakt zije,a i v low level lokacich je dostatek lidi (tak akorat, abys nasel nekoho na expeni, ale ne tak moc, aby si cekal frontu na quest item)

jediny co je blby, je hledat grupy na dungy, ale to je spis kvuli boostovani, nez kvuli nedostatku lidi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Neseženeš lidi na dungeony - heal ještě obsadíš, ale tanky byl problém i předtím. V endgame raidech je to jen o trochu lepší, třeba LBRS/UBRS se už načekáš.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    LADINEK: asi Golemagg
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DWAY: to je spis vyhoda ne? :D teda alespon pro questeni :) Jinak jeste jedna otazka, jakej classic realm ma ted asi nejvetsi ceskou komunitu? Ne, ze bych po tom nejak touzil, nikdy jsem vlastne na zadnym "ceskym" realmu nehral, ale jak jsem sam tak bych si to mozna zkusil...jsem na Netgarde Keep.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: asi ubyde trosku lidi, na druhou stranu, blizi se naxx, kvuli kterymu to stejne vetsina lidi zacala zase hrat, tak to treba nebude tak strasny
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: autorizační servery sundal datadisk všem bez rozdílu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LADINEK: jo ma. Bude tam mene lidi :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ze bych si to zase zahral kdyz se nesmi do hospody :D ? Jen otazka, ma ten novej datadisk nejakej vliv na Classic? Retail hrat nechci...
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: hlavne hunt je bugly. Pet je ve wotlku nesmrtelny, protoze to asi blbe scaluje :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: vlastne jo. Protoze kdybych expil hordu tak asi taky jedu BFA. Kvuli achi a mountovi
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: tak ja to vidim jako sanci na dodelani achievu z tbc a liche. V te dobe nebyli a specialni mounti co mi padli vzli za sve, protoze mi zabirali misto v baglech
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Tak ja sem se s hunterem po kratke exkurzi do cata hyjalu vratil k tomu, ze delam bgcka, cimz farmim i honory a v mezicase litam po zandalaru a sbiram bedny a zabijim rare. Mimochodem marksman hunter je strasna prasarna a dava to ted na lvlu 45 v craftenym equipu (s relic of the past 4) instanty ze stealthu (s enchantama, lvl 40 flaskou, prolonged potkou).
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Prcat manual...a stejně bych jel asi bfa. Ostatní sem si prolevlil posledni půlrok s hunterem...

Navíc to mám beztak jako vyplnovku, pac main je ve world buff jailu pripravenej na neděli :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam