• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    IMPROVIZACE: multiboxing bannable neni, ale dovedes si predstavit ze bys tech 10 postav alt-taboval?

Nejvetsi problem totiz neni to ze nekdo ma vic uctu, ale to jak si lognes 10 druidu a pak pres jeden software posilas stejne prikazy do vsech 10ti.

To ze zabanujou software ktery toto dela efektivne zabije vsecky ty farmice mobu, kytek, a mining nodes.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    LIQUIDFREAK: Kolik jsi usetril v porovnani s koupi predplatnyho v official storu za 13eur/mesic?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IMPROVIZACE: Tak záleží jak moc je MB proveditelný bez input mirroringu - může to být prakticky zákaz, neb reálné alt-tabování bude možné tak se dvěma chary max
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Jestli to budou postihovat stejne jako banujou boty, tak to ma stejny smysl jako si pamatovat jmena ministru ve vlade
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DWAY:
    Multiboxing is Not Bannable - Blizzard Clarifies ToS Measures Taken to Prevent Botters & Cheating - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/...not-bannable-blizzard-clarifies-tos-measures-taken-to-prevent-bot?webhook

takze asi nic?..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: mi ne. Ac to byla sranda, tak kdyz se 10 druidu i kdyz nemaji nejaky super gear, do tebe otoci se solar flarem (ci jak se menuje ten lepsi moon fire) tak to docela boli.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tzn prestaneme vidat 10+ druidu v litaci forme jak litaj na timer ze spawnu na spawn, behem pul vteriny vytezi surovinu a leti dal? :)
    bude se mi nadruhou stranu styskat po snadnejch killech
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: konecne, stejne je vtipny, ze to vubec bylo povoleny...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Policy Update for Input Broadcasting Software - General Discussion - World of Warcraft Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/policy-update-for-input-broadcasting-software/707426

wohooo
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: a od 10. invaze. Mozna ze kvuli nim odlozili ten cyberpunk :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak 24.11.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: udelas si vlastni adresar a addon a v nem require na ten original a po naloadovani se hupnes na stejny eventy na create okna a tam docpes svoje veci
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Nemůžeš vytvořit dungeon, co neexistuje (no, úpravou LUA asi jo, ale to nejbližší update smaže) - tj. musel bych třeba celé SM nacpat pod GY.

Notifikace per dungeon jsem nenašel (a nechcu úplně aby mi hrála diskotéka při každé zprávě do /4 ).
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: ja hlavne nejsem zadnej expert, treba je nakej daleko lepsi addon, zkźusim naky googlufu
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAVARA: muzes si to nastavit podle sebe
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    J4C0B1M: Chtělo by to notifikace na konkrétní dungeony, nejen univerzál. A mít Scarlet Monastery jako celek pod "SM", u nás to moc nerozepisují - určitě ne jako SMG apod.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    J4C0B1M: to jsme pochopil, u nas nic :( Nethgarde Keep
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    LADINEK: bere to z chatu, ja jsem na Razorgoru

LADINEK
    LADINEK --- ---
    J4C0B1M: Tak jsem to zkusil a nikdo tam neni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam