• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    N4RC0T1C: a pokud někdo nezvládne vláček u C'Thuna, tak si pak z něho všichni dělají srandu a sdílejí si videa, jak to nedělat :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ELIDOR: hraj classic, tam to funguje stale :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: vzdycky hrali dementi :) za me tohle docela spolehlive resi raider.io, pripadne muj extremne dlouhej friendlist...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    doted jsem hral defakto 8 let kontinualne jen healery, obcas na konci datadisku i nejaky dps ... ted poprvy nevim, jestli u healovani zustanu, zacalo mi to nejak krkat .. diky zjednodusovani i stareho obsahu, neumi lidi zcela zasadni taktiky a spolehaji se na: tank vsechno udrzi, heal vsechno uhealuje. nikdy mi to nevadilo tak strasne moc jako na BFA (ale ne tim, ze by to predtim bylo lepsi, spis mi dosla trpelivost). na healu se muzu posrat vzteky (realne to je spis frustrace a pocit zmaru, to jen tady jsem hero) kdyz tank leti dungem a neda mi sanci nabrat manu ac o to prosim v chatu, nasledne neotoci bosse od teamu a vsechna dmg de do magoru co nejsou ochotny prerusit utok, aby udelali krok z avizovanyho mista, kde dostanou za 2s nejakou dmg, freez atd .. starnu, chybi mi hra, kde lidi nesledujou neustale dmg metr jako by jim to snad zvetsovalo penis .. chybi mi strasne moc doba, kdy se vsichni snazili neutrhnout target od tanka, kdy bylo potreba uskakovat z dohledu, cekat az tank nabere agro, spolupracovat v teamu .. dneska aby se clovek doprosoval o buff, kdyz jde mag ci priest ..
    wowko me bavi, ale nejak me unavujou lidi co ho hrajou ... nebo jsem proste mene tolerantni starej prudic
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: Pokud budu, tak zase mága - nějak mne trápí ten manuální přesun mezi lokacemi :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: pro me jasna volba paladin, hraju heal/tank, takze dalsi volby jsou druid (ale tam proste nesnesu koukani na tu tlustou medvedi prdel) a monk tank me nezaujal... navic paladin je relativne snadnej na zahrani, uz precijenom nejsem nejmladsi a vim, ze budu chtit behat m+...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co budete hrat v Shadowlands? Zas jsem se vratil na dalsi datadisk a mam dilema :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: priest plus ctyri magove, jak tam nabehne, hodej vsichni sapper, a docisti to arcane explozema
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Ty tam nevidím? Jen ty dva chary ve vláčku - jinak všechno červený enemies
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Pět sapperu najednou ale docela jo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Dunno, blast wave mi tak silná nepřijde, aby oneshotnula kohokoli :o

SIRLOON: Našim bych to klidně proved, běžně tam kempují a znemožňují turn-in questů :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HAVANA: urcite je to zabavne?
    DWAY
    DWAY --- ---
    IMPROVIZACE: multiboxing bannable neni, ale dovedes si predstavit ze bys tech 10 postav alt-taboval?

Nejvetsi problem totiz neni to ze nekdo ma vic uctu, ale to jak si lognes 10 druidu a pak pres jeden software posilas stejne prikazy do vsech 10ti.

To ze zabanujou software ktery toto dela efektivne zabije vsecky ty farmice mobu, kytek, a mining nodes.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    LIQUIDFREAK: Kolik jsi usetril v porovnani s koupi predplatnyho v official storu za 13eur/mesic?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IMPROVIZACE: Tak záleží jak moc je MB proveditelný bez input mirroringu - může to být prakticky zákaz, neb reálné alt-tabování bude možné tak se dvěma chary max
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Jestli to budou postihovat stejne jako banujou boty, tak to ma stejny smysl jako si pamatovat jmena ministru ve vlade
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DWAY:
    Multiboxing is Not Bannable - Blizzard Clarifies ToS Measures Taken to Prevent Botters & Cheating - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/...not-bannable-blizzard-clarifies-tos-measures-taken-to-prevent-bot?webhook

takze asi nic?..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: mi ne. Ac to byla sranda, tak kdyz se 10 druidu i kdyz nemaji nejaky super gear, do tebe otoci se solar flarem (ci jak se menuje ten lepsi moon fire) tak to docela boli.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tzn prestaneme vidat 10+ druidu v litaci forme jak litaj na timer ze spawnu na spawn, behem pul vteriny vytezi surovinu a leti dal? :)
    bude se mi nadruhou stranu styskat po snadnejch killech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam