• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: ty neznáš syndrom "ještě tenhle quest v chainu a jdu spát"? :o
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WOAM: tak ve ctvrt na 5 uz vsichni spi :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WOAM: jo, zatím to běželo pěkně, snad první hladký start datadisku.
    WOAM
    WOAM --- ---
    Příjemně mě překvapilo, že ani těsně po zpřístupnění Shadowlands nejsou úkolové zóny přeplněné hráči, co by si navzájem brali věci, zabíjeli nepřátele před nosem a celkově kazili zážitek přelidněností samotnou. Všechno jede úžasně hladce, sem tam se někdo objeví, ale celkově to dovede rozložit hráčskou vytíženost fakt obdivuhodně dobře. První dojem z děje a atmosféry taky super, těším se, jak se to vyvine. Tohle vypadá na hodně dobrej kus práce od Blizzardu.
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tak zatím musím říct, že se mi to fakt líbí. Jak vizuálně, tak i příběh mi přijde poutavej.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    VODNIK: jj, dík :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KAISERIN: půlnoc z pondělí na úterý pokud teda hraješ v CET časové zóně
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Až zítra o půlnoci, že? Ne dnes :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENDER: ironforge nebo undercity, wowhead ti najde heirloom vendora
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    ENDER: Heirloom vendor prodava upgrade itemy
    ENDER
    ENDER --- ---
    nevite nekdo jak se upgradujou heirloomy? mam je na tom 1. levelu (nektery mam na 4 a fakt nevim jak jsem je upgradoval)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ted stejne nema smysl cokoliv sbirat, a to ani na alty ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ja si hezky kupuju novej set a z bossu v icecrownu padaj dalsi 110 veci. Jen musite mit otevreny daily a trochu stesticka. 115 zbran je podle vseho garantovanej drop Nathana
    DWAY
    DWAY --- ---
    teda 115
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: takze 110 je heroic nyalotha :) Jen maly dodatek k tvym fresh altum :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: lehci ve smyslu ze mas více dropu. Nechcu zlehcovat obtížnost. Na druhou stranu pokud mas 5 lidi v parte na voicu tak to je imo i lehci nez HC raid (ta obtiznost ze které pada ekvivalentní gear) uz jen proto ze mas jen 5 lidi na koordinaci
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    DWAY: cece nevim, pro me naopak M+ nemelo z pohledu itemu zadny vyznam, bavilo me jen kvuli lidem .. protoze jsem mel z mythic raidu equip co mi z zadnyho M+ nemohl padnout ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: nezapomen, ze tam nebudou azerite traity. A zrovna ty delaly konkretne u BM hodne velkej v dmg. U jinejch class nevim, ale zkousel sem jet na figurine s armorem bez traitu se zruba stejnyma statama a dmg byl polovicni
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: nerekl bych, ze lehci.. ale souhlasim s tim, ze toho gearu bylo neskutecny mnozstvi a v porovnani s raidem to bylo proste efektivnejsi...
    mohli to nejak upravit, aby toho gearu bylo rozumnejsi mnozstvi nez dodat takovej nerf..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: Protoze M+ je o dost lehci zpusob jak ten gear ziskat no. V podstate tam mas za ten tyden temer neomezeny pocet pokusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam