• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ja to treba kvituju. Protoze M+ uplne rozbilo raidovani. V podstate v BFA po te co si to poprve polozil na HC tak uz nemelo moc cenu chodit, protoze lidi meli lepsi gear z M+
    ENDER
    ENDER --- ---
    hmm, tak jsem prave zjistil, ze v m+ budou padat horsi itemy nez v heroic raidu... tak to vypada, ze po tom co mi blizzard znicil classic, tim jak rozesel postupnym oteviranim moje friends na asi 4 ruzny servery, pokracuje v tom i v shadowlands... sakra
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: muj cerstvy alt ma ztezi 70 tak neprehanej
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: začnou měnit za co? Věci s ilvl 100 nejsou ani pro čerstvé alty a ani 115 zbraň z Nathanose nestojí za moc
    ENDER
    ENDER --- ---
    nevim jak to blizzard propocital, ale z myho lvl boostu z minulyho datace jde ted vytahnout postavu na 48...
    soucasne vsechny 100 jsou na lvl 40 (ale to je asi normalni)...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: to se ted neda rict. Pockej az budou covenant skilly a oranzovy veci z shadowlandu. Ted s tim neoptimalizovanym eauipem je nejsilnejsi shadow a beast, ale melo by se to zmenit s invazi ve stredu az lidi zacnou menit azerithove boosty
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: mam pocit, ze jednu dobu byl top na m+, mozna mu to zustalo dodnes..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co rikate na Demon Huntera, je k necemu pouzitelnej? Damage je teda docela jednoduchej, ma jeste min tlacitek nez BM hunter
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    VODNIK: hele, ale kdyz si lock zapomene vypnout ohnivy nohy, tak ho taky nehealuju :-D ale aspon ho na to upozornim.. Kdyz to nevypne, tak jeho smula :-D ale tak, idioti jsou na vsech stranach, no :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    N4RC0T1C: Jaký je un-assisted (nový account, žádné posílání itemů, boostování dungeonama apod) rekord?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Je free BFA vikend btw.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TRISMEGISTOS: nope, classic je na me moc pomalej a starej :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    World of Warcraft speedrunner hits max level in record time | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/uk/world-of-warcraft-speedrunner-hits-max-level-in-record-time/
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    REFLEX: roga máš na clasicu?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: jo roguna je alik zbytem horda, ja nejdriv doexpim huntarda
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: hele ja mam +- stejny level, co se trapit spolu? :) tedy mas alika?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: rogue mi taky nejde, mam 49 lvl a teda dmg moc nedava a dostava cocku :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: :))) to nezměrné štěstí jsi vyvolal v někom jiném :)
    já jsem healera vytáhl naposledy v červenci, když jsme přestali na 7/12 raidovat z důvodu rozpadnutí grupy ..
    od té doby jsem si na alíkovi založil: shadow priesta s tím, že tohle je současně s mágem asi největší jistota do jakýhokoliv patche - vždycky to bude v něčem top - problém je, že mě to moc neba, fury tanka - toho jsem se krutě bál, neumím meleečka, ale překvapilo mě, jak se mi s ním pohodově hrálo PVE, pak balance druida s tím, že bych případně zkusil resto, warlocka destro - ten mě fakt baví, chtěl bych ještě otestovat affli protože si ho hodně lidi pochvalujou na streamech no a teď zkoušim rogunu outlava, ale na toho jsem fakt marnej .. marnej na xtou .. ja tyhle postavy hrát prostě neumím, zatím se mi tedy nejvíc líbí ten warlock a pokud mi raid leader dá šanci, tak bych ho chtěl zkusit ..
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Já to mám jednoduchý, hrál jsem to od vanily do Cata. S pandama jsem se a to vykašlal a dal si pauzu až do BfA a upřímně mě retail vůbec nebavil a asi už bavit nebude.
    Tak hraju klasiku, hezky pomalu bez nějakýho honění se za endgame contentem páč jsem za těch 15 let nebo kolik už všechno zapomněl :-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: tak to jsem hral asi vcera s tebou v dungeonu, protoze jsem jako hunter furt chcipal na kruh, protoze jsem to dlouho nehral a vubec jsem si toho nevsiml

Tak me vyhlasil trochu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam