• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DWAY: jo to jo, ale zaroven potrebuji naucit ostatni, arcane ma fakt divny rotace :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: hrej co te bavi. Na expeni to je sumak.
    ZURG
    ZURG --- ---
    REFLEX: Nevim proc jsem cetl "na 50, MAGA!" a rikal si... Make Azeroth Great Again :-?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Doexpil jsem na 50 maga a jedu Shadowlands - jakou specku doporucite?

Frost je docela easy na expeni, ale hodne lidi hajpuje Arcane
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: uz mam 5 levelu, jako neni to uplne priserny, ale me to questeni proste irituje :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ELIDOR: ale kulovy, budou vsichni sedet v ty garissone nebo jak se to jmenuje
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Vyhozeny prachy, to expeni je balada :D za 2 ti to sfouknu :D, ale je to fakt skoda, realne je to 10-12 hodin, to sou dve odpoledne. Ja pac 150/150 skin lw a poradny slack sem na 12+ a 59 a pul lvlu.

jinak start cool, uprimne jsem prijemne prekvapen. Az na jeden q bug v prvni lokaci secko slape jak hodinky. Tak snad to vydrzi :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak si rikam .. nove hlavni mesto bude +- stejne oblibene jako ironforge .. tzn nebude.
    alici nebudou mit duvod po doeexpeni chodit jinam nez do stormwindu, kde je vsechno na jedinym placku + portaly v jezirku a ve vezi ..
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja na to expeni obecne moc nejsem :)
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    ENDER: A jak moc na to spěcháš?:D

Já teda stihla mezi krmením mimina a aspoň nějakým spánkem včera hodinku, ale zatím dobrý. Trochu mi ta úvodní lokace připomínala Diablo :) Tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat dál, když to chválíte :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ENDER: Proc? Me to zatim bavi, ma to peknej pribeh, zony jsou krasny.
    ENDER
    ENDER --- ---
    hmm, bych nejradsi dal nekomu 1500, aby mi to vyexpil...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: nefantaziruj "prvni"... Posledni spatny start byl v draenoru, kdy byl cely server v jednom garrisnu. Od Legie a BFA kdy si mohli hraci vybrat kde chteji questit tam zadne problemy nebyly :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: ty neznáš syndrom "ještě tenhle quest v chainu a jdu spát"? :o
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WOAM: tak ve ctvrt na 5 uz vsichni spi :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WOAM: jo, zatím to běželo pěkně, snad první hladký start datadisku.
    WOAM
    WOAM --- ---
    Příjemně mě překvapilo, že ani těsně po zpřístupnění Shadowlands nejsou úkolové zóny přeplněné hráči, co by si navzájem brali věci, zabíjeli nepřátele před nosem a celkově kazili zážitek přelidněností samotnou. Všechno jede úžasně hladce, sem tam se někdo objeví, ale celkově to dovede rozložit hráčskou vytíženost fakt obdivuhodně dobře. První dojem z děje a atmosféry taky super, těším se, jak se to vyvine. Tohle vypadá na hodně dobrej kus práce od Blizzardu.
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    Tak zatím musím říct, že se mi to fakt líbí. Jak vizuálně, tak i příběh mi přijde poutavej.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    VODNIK: jj, dík :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KAISERIN: půlnoc z pondělí na úterý pokud teda hraješ v CET časové zóně
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Až zítra o půlnoci, že? Ne dnes :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam