• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Zrovna legendarka mi prijde v tomhle dataci dost v pohode. Jasne pokud je BISko z raidu tak je to blby ale velka cast z nich je z jinejch aktivit takze imho muzes craftnout jednu a pouzivat tu nez budes mit tu potrebnou
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi prijde crafteni legendarky dost straightforward. Sezenes si item, sezenes si papirk na staty, a nafarmis 1250 dustu v torghastu.

Jediny problem je, ze obcas je tvoje bis legendarka schovana. A pak se musis rozhodnout jestli pockas nebo si ucraftis jinou.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: souhlas z pohledu levelování. Ale potom je to docela chaos, například jen craftění legendárky je pro mě doteď celkem záhada a začínám mít dojem, že RNG v Legionu bylo proti tomu ještě super. A stanovit si další priority taky není snadné - Maw, Thorghast, repky, Covenant, PvP (docela klíčové pro PvE kupodivu), M+, .... Včera jsem před raidem strávil 90 minut rychlým doděláním renown 7, pak jsem zjistil že sice mám hodně Soul Ash, ale žádný recept na affli a všechny jen na demo-destro, a tak podobně.

Mám tabulku co dělal tuším někdo z Exorsus, trochu to pomáhá, ale taky tam zdaleka není všechno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: jojo. Ale zas primocary protoze hodne vedlejsich q si muzes nechat na pozdeji nebo na alty. A ta motivace je u altu o dost vetsi kdyz muzes preskocit ten leveling pres pribeh cos zrovna dodela¨l na mainovi no :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Pro mě to byl po delší době jeden z nejpřímočařejších datadisků. Člověk ani tak nějak nemůže sejít z cesty mi přišlo. Na to že jsem to tentokrát vzal na pohodu tak jsem se dostal k altům ( a na ty jsem neměl čas dva datadisky ).
    Neberu v potaz M0, protože tam se dostanu jen s guildou - s pugem nemám šanci.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Get MASSIVE Loot in Week 3 of Shadowlands(Weekly and Daily To-Do List)
    https://www.youtube.com/watch?v=t5d8XJB2bYQ&

TL;DW
    1 - World boss - sance na drop gearu a conduitu
    2 - Raid - na zacatku tydne byvaji lepsi lidi ale plati pouze pokud pugujes
    3 - Great Vault - snazit se unlocknout co nejvic moznosti na co nejvyssi mozny vyber itemu. U raidu/keystone dungu ovlivnuje obtiznost/vyska klice nasledny reward a vyber bude vzdy z dane lokality tedy raidove itemy za raid, dungeon itemy za keystone dung(+14 je nejlepsi ale na to budou pushovat jenom tezci hc hraci) a pvp za pvp (osobne sem zvedavej jak dlouho bude trvat nabrat 6250 honoru z rated pvp)
    4 - Toghast - Bud upgrade legendarky na lvl 2 nebo craft druhe legendarky
    5 - Daily v Maw na retupaci a Stygii na upgrady/gemsloty
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: https://www.icy-veins.com/wow/weekly-and-daily-to-do-list-for-shadowlands

jinak naprosto souhlasim, zacina mi to pripominat mobilni hry, kde je 10 ruznych měn... uz mi chybi jenom moznost podivat se na reklamu, abych neco dostal...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zatim je shadowlands datadiskem, kde se nejmene orientuju, vubec nevim co je priorita a nebyt wowhead tak to snad v nekterych pripadech snad i vzdam
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    WowCraft Episode 1 the Creation
    http://www.youtube.com/watch?v=lbjRlxvKLBc
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    kdyby vás nebavilo šprtat raid taktiky tohle je docela zábavná varianta https://tacticalairhorse.itch.io/castle-pineapplia
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WRATA: dekuju Ti
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Retail aktualne legendarni zbrane nema. Pouze kusy armoru ktery maji legendary power. Na unlock a crafty musis dojit do urcite casti pribehu kdy se ti odekmen Torghast a v nem Runecarver. Pak musis najit pozadovanou power, a ty dat runecarverovy ktery ti ji pak nasadi do itemu do ktereho patri.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WRATA: no z debaty jsem pochopil, ze je rec o retailu
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Ptas se na classic nebo retail?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ELIDOR: aktualni legendarni zbrane nejsou ne? nebo myslis v classicu (thunderfury/sulfuras/atiesh) nebo stary content (daggery/2h sekera/luk/1h maca/staffa) ?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    vysvetlil by mi prosim nekdo polopaticky jak ziskat legendarni zbran?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: 1250 je cap pro tento týden, v dalších budeš dostávat daleko víc. Jen od 8.12. to bude o 360 víc a předpokládám, že dál to bude narůstat podobně. Takže jako v každém datadisku za chvíli budeme mít téhle "měny" na rozdávání
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já mam aktuálně 183ilvl priesta, legendárku jsem ještě nedělal - první budu dělat do shadow a memory dropuje v raidu, až pak budu dělat na disco do PvP atd..
    na středu mám připravený honor cap abych upgradnul pár pvp itemů co mají dobrý staty a hurá do plusek, večer jdeme normal a ve čtvrtek HC, jsem na to docela zvědavej
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Musel bych se podívat, kolik ilvl má Naxx :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Presne tu, ta je decent ve vsech specech.

ENDER: Me z posledniho plate only sanguine depths padlo presne 0 itemu QQ takze ted shromazduju honor cap a jak udelam ve stredu dalsi renown, tak si hned upgradnu pvp itemy na 184 a takto vybaven vzhuru do m+, kde mi jako prvni samozrejme dropnou ty itemy, ktery sem upgradoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam