btw jak zatim hodnotite shadowlands?
ja osobne sice hraju, ale hra me zatim nejak nechytla ... vyjma par questu vlastne o shadowlands nedokazu rict nic pozitivniho .. priznam se, ze zatim absolutne nechapu ty vykriky novinaru o tom, ze shadowlands je navrat k wow poctivy klasice, ze se chytli za nos a vetsinu spatnyho nechali za sebou .. nevim, me osobne to prijde absurdne oklesteny v mnoha smerech (suroviny a vyroba ... wtf, alchemy z 0 na 175 je otazka jedinyho dne, to same cooking a fishing - ostatni jsem netestoval), pocet surovin je tu fakt tristni, divim se, ze to nedevalvovali na jedinou .. s kterou udelas uplne vsechno. dungy a raid dobry, zajimavy mechaniky. pvp mi prijde poprvy fakt nezazivny, absolutne nemam chut hrat v pvp modu, za cely ty roky a to jsem i vsechny postavy vyexpil se zapnutym pvp a bez nej jsem si wowko neumel predstavit. unbalanc mi tu prijde fakt nepochopitelnej.
nechapu od samyho pocatku nektery neopraveny questy v Bestwarrens (druha cast mawu) a celkove tahle cast mapy, ktera je tragicky nevyuzita.
torghast me bavi, ale je to o tom co vam padne .. vysledkem je bud trapeni, nebo absurne snadny projiti ..
atd atd .. no celkove bych to zatim hodnotil tak 50% a vlastne ani nevim proc tak moc ..