• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WRATA: asi takhle, me to bavi a zatim s enha jako tank vetsinou i topuju v dmg :) je to hrozna prasarna a kdyz ti v packu zrovna procne Revager tak je to fakt sranda. To, ze def mail gear moc neexistuje je mi jasny a ze to nikdy nebude jak s druidem nebo s warem je mi jasny taky. Spis mi slo o to drzeni agra s 1h + shield. Prijde mi, ze ten rozdil oproti 2h je az nejakej moc velkej a agro mi bere lock na stejnym lvlu coz se mi 2h nestane. Jen jsem se chtel vlastne zeptat jestli tu nekdo nahodou taky netankuje se samanem a nema nejaky uzitecny rady na wepky. Btw: ted jsem odtankoval celej Maraudon, na lvlu 47, bez wipu :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LADINEK: Enha je v klasiku dost meme spec. Mail +def gear prakticky neexistuje a to co muzes nabrat je tak max nejakej leather kterej ale na tebe bude mit nizkej armor protoze nejsi druid. Osobne bych doporucoval bude jit resto a healovat anebo udelat zkousky a stat se elektrikarem. Ten na kratkejch fightech umi dat dost slusny bomby
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Otázka na classikare, poslední dobou hraju čím dál víc za šamana, jedu enha a dost tankuju, jsem na lvlu 48. A teď otázka, ject 2h třeba Revager nebo tu mp5/hp5 staffku za Mara Q nebo 1h + shield? Když jedu druhý zmíněný tak mám děsnej problém udržet agro když jedu 2h tak problém s agrem odpadá, ale zase dostávám dost pecky. Jako zatím mám štěstí na healery, neprudej a jsou rádi, že někdo tankuje, ale předpokládám, že nekde na úrovni BRD/LBRS začne bejt problém. Je tu něco co mi uniká? Třeba nějaká 1h co dává větší pecky nebo jinak zvyšuje agro?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: Ne L6 nechodim. Nevidím v tom smysl. Tenhle týden jsem měl L3 za nějakých 40 minut asi? A taky jsem psal že je to weekly, nemusím to dělat vše hned ve středu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: Jak rikam, ja kazdy tyden dropnul jedno lego z torghastu trojky, takze sem byl asi lucky.

Jestli to tak nebylo tak to je shit, ano. Ale zas je to legendarka. Nemusi to mit vsichni hned treti tyden.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Delali tam nejakou upravu ze ted uz to ma 100% dorp
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: torghast ma 100% drop ne? Zatim v kazdem kde byla legenda mi padla.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Ono dost zalezi co hrajes za classu. Meleecka to teda maji brutalne easy. Nicmene jestli jsi mel tu smulu ze ti to nepadlo kdyz to tvoje krilo bylo up tak holt musis pockat na dalsi rotaci.
    DWAY: Jo, tohle bych udelal uplne stejne. Ja navic s frost magem mam tu kliku ze obe moje dulezity legendarky jsou kalhoty takze je muzu menit dle potreby na tom jednom slotu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: BIS z raidu mě čeká (předposlední boss) a ani ty další nejsou nijak snadno k získání - jedna padá třeba z bosse v L3 Thorghastu (který ovšem aktuálně není up).
    SKAUT: 2x L6 máš za chvíli? Tak to jsi fakt dobrej, mě i L3 trvalo solo skoro hodinu a jen na posledním bossovi jsem strávil dobře 20 minut.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ENDER: jo tak ja chtel napsat nejakou kde berou :D jakoze dat nazev :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: jj :) mame hrace, kteri to celkem umi a pak i hrace, kteri to celkem neumi :) uz davno nejsme noliferi, ucasti na raidech nejsou povinne...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Hrajete nekdo na drakthulu za hordu v nejaky rozumny guilde? Nejsem no lifer, ale rad bych si zahral s nekym :D (dungu, raidy, ale i pvp)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jojo, my dali 4, ale u nas se moc neda na taktiky, takze se vetsinou pullne a pak se resi, co nas vlastne zabilo... jenom nevim, jestli mam jeste energii na to se tomu raidovani jako RL venovat, uz me to dost vysava.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinak raid je zatim fajn. Nase noob gilda se zasekla na tretim bossovi (hunger, devourer, thingy)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: Thorgast máš weekly - za chvíli hotové ( to říkám jako lama ), repky - ty přijdou časem skrz WQ, covenant - weekly, Maw a WQ jsou daily. Drop BiS lega je občas trochu opruz ale hrát se dá i bez ní.
    Weekky věci jsou za jedno odpoledne po práci hotové ( alespoň já mám a to jsem hodně pomalý ), daily - trocha lítání ale dá se zvládnout za večer.
    M+ můžu jen s guildou pokud se někam vejdu a nemají odchozeno ( pug má nesmyslné požadavky a většina si hlídá skóre na raider.io takže jsem úplně bez šance ).
    A PvP nehraju protože to neumím .
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: samozrejme pro HC raidery se doporuje si pockat. Pro SC raidery bych rekl fuck it, craft next best thing, protoze nez padne ta bis tak bude dost materialu na dalsi. Mozna bude trosku pozadu s upgradama, ale zivot je boj :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Zrovna legendarka mi prijde v tomhle dataci dost v pohode. Jasne pokud je BISko z raidu tak je to blby ale velka cast z nich je z jinejch aktivit takze imho muzes craftnout jednu a pouzivat tu nez budes mit tu potrebnou
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi prijde crafteni legendarky dost straightforward. Sezenes si item, sezenes si papirk na staty, a nafarmis 1250 dustu v torghastu.

Jediny problem je, ze obcas je tvoje bis legendarka schovana. A pak se musis rozhodnout jestli pockas nebo si ucraftis jinou.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: souhlas z pohledu levelování. Ale potom je to docela chaos, například jen craftění legendárky je pro mě doteď celkem záhada a začínám mít dojem, že RNG v Legionu bylo proti tomu ještě super. A stanovit si další priority taky není snadné - Maw, Thorghast, repky, Covenant, PvP (docela klíčové pro PvE kupodivu), M+, .... Včera jsem před raidem strávil 90 minut rychlým doděláním renown 7, pak jsem zjistil že sice mám hodně Soul Ash, ale žádný recept na affli a všechny jen na demo-destro, a tak podobně.

Mám tabulku co dělal tuším někdo z Exorsus, trochu to pomáhá, ale taky tam zdaleka není všechno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: jojo. Ale zas primocary protoze hodne vedlejsich q si muzes nechat na pozdeji nebo na alty. A ta motivace je u altu o dost vetsi kdyz muzes preskocit ten leveling pres pribeh cos zrovna dodela¨l na mainovi no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam