• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SCARA1989: a za co ses a kde?
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    Ja dneska zase wipla layer 4 corridoru a to jsem sla za heal... Takze zitra budu hledat partu...
    Jinak, kdybyste hledali nekdo heal na M+, mam resto druida, ilvl 205, zatim s Pugem uhealovany 8+.. Guilda uz masti 15+, jenze ja mam cas tak 3 hodiny vecer, takze je nestiham.. :-D tak kdyby neco, napiste :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedna trochu starší věc :)

Xena in rBG with his guild
    https://www.youtube.com/watch?v=XztLEqj9aRY
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ASACHI: Mluvime oba o tom 18 patrovym jo?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALONSY: Pokud budes hrat novej char tak tam te hra posle automaticky. Pokud chces hrat starsi expanze tak si musis nastavit jakou u Chromie v hlavnim meste. BFA se bere jako soucasnost
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALONSY: To by se melo locknout nez dokoncis into do SL. Projdi si ten zacatek kampane a pak by melo byt mozne se vratit a pokracovat
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CORIM: Samozřejmě!
    Už vyřešeno díky Kaiserin. Ale furt mě to štve z principu a jsem hrozně zmatená těmi příběhovými liniemi. Jak to má člověk hrát, aby to na sebe navazovalo a dávalo smysl?? :)
    Chci rozehrát novou postavu zase v jiných zemích než Zuldazar (kterej mě fakt bavil). Ideálně asi Kul Tiras, ale ani nevím, jak dosáhnout toho, aby mě tam úkoly poslaly?
    A pak zkusím i nějakou tu Alianci. Snad mě to neomrzí než odehraju všechno co plánuju. :)
    CORIM
    CORIM --- ---
    ALONSY: Tak ja bych ti s tim pomohl, ale urcite jsi Horda ...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LIQUIDFREAK: nemas lepsi to projit v tanku?
    Ja v Guardian Druidovi usoloval layer 8 uplne v pohode.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Docela mě teda sere, že nemůžu dokončit úkoly v BoA, protože na 51. levelu nejde hledat skupinu do dungeonů.
    Vůbec mam pocit, že ta hra mi furt říká "vypadni z téhle mapy a běž do Shadowlands", to je hezký, ale mě tam výjimečně baví ten příběh. Nasraná. Fakt. :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: jojo pokud to chces delat jen kvuli tomuto tak urcite. Radsi si pockat az na to budes OP a probehnout to v dalsim patchi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Tj dost gay (panove prominou), ze za to ve svy podstate nic neni. Ale, byt je to delsi, neprijde mi to takova hruza. Layer 1 na fury warovi 193 1hod15min, na huntřovi 207 (bm) za 50min layer 2 hotovo.
    Ale za mne asi konec, fakt mi neprijde rozumny travit nekde tolik casu (kdy ten run kdyz se nepodari start a mas na prd powry, muze trvat klidne dve hodiny) abych ve vysledku za osmicku dostal mounta, ktery mi usetri tydne 5 minut, protoze proste na maw prdim :P A i kdybych na nej nakrasne neprdel a usetri mi vic, porad mi to prijde pritazeny za vlasy (cti cas venovany tomudle vs. tech par daily na par minut denne peskobusem).
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Kdyby za to vycisteni ne co bylo :) Ja ted postavil moji prvni legendarku ve wowku (jenom 190 :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: tohle jsem delal, kdyz jsem sel sam poprve osmicku nez to bylo nerfly, protoze jsem chcipnul v predchozim kridle a mel jsem dost na male bosse za tanka zabit..
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    DWAY: To dělám taky, mam to jako uchylku z Diabla, kde vzdy procházím celou mapu:D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: me zas bavi kombinovat traity a vymyslet blbosti. Ale pravda, je tezsi se dokopat abych vlezl dovnitr. Ale kdyz uz tam sem, snazim se vycistit cele patro.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: ja torghast hrozne nesnasim, takze jsem rad, ze jsem rychle venku...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: tak asi ste jinde :-D my chudaci s ilvl 195 a pravda misto abychom jeli na efektivitu, tak sme nejvic happy kdyz padne skakajici trait, at muzem skakat kolem jak retardovani klokani :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: slusny, me lidi rikali, ze to sami davali za hodku a pul, takze jsem ocekaval, ze v parte to pujde rychleji... normalni torghast jenom probihame k lastovi tak za 20 minut...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: nam to zabralo cca hodku a pul, ale jako collector se asi hecnu na mounta :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: jj, prijde mi to taky sileny, imho se to vyplati probehnout v parte za hodinu.. Ale je to silenstvi.. Ten mount mi stejne nikdy neusetri tolik casu jako ztratim v torghastu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam