• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Tj dost gay (panove prominou), ze za to ve svy podstate nic neni. Ale, byt je to delsi, neprijde mi to takova hruza. Layer 1 na fury warovi 193 1hod15min, na huntřovi 207 (bm) za 50min layer 2 hotovo.
    Ale za mne asi konec, fakt mi neprijde rozumny travit nekde tolik casu (kdy ten run kdyz se nepodari start a mas na prd powry, muze trvat klidne dve hodiny) abych ve vysledku za osmicku dostal mounta, ktery mi usetri tydne 5 minut, protoze proste na maw prdim :P A i kdybych na nej nakrasne neprdel a usetri mi vic, porad mi to prijde pritazeny za vlasy (cti cas venovany tomudle vs. tech par daily na par minut denne peskobusem).
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Kdyby za to vycisteni ne co bylo :) Ja ted postavil moji prvni legendarku ve wowku (jenom 190 :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: tohle jsem delal, kdyz jsem sel sam poprve osmicku nez to bylo nerfly, protoze jsem chcipnul v predchozim kridle a mel jsem dost na male bosse za tanka zabit..
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    DWAY: To dělám taky, mam to jako uchylku z Diabla, kde vzdy procházím celou mapu:D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: me zas bavi kombinovat traity a vymyslet blbosti. Ale pravda, je tezsi se dokopat abych vlezl dovnitr. Ale kdyz uz tam sem, snazim se vycistit cele patro.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: ja torghast hrozne nesnasim, takze jsem rad, ze jsem rychle venku...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: tak asi ste jinde :-D my chudaci s ilvl 195 a pravda misto abychom jeli na efektivitu, tak sme nejvic happy kdyz padne skakajici trait, at muzem skakat kolem jak retardovani klokani :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: slusny, me lidi rikali, ze to sami davali za hodku a pul, takze jsem ocekaval, ze v parte to pujde rychleji... normalni torghast jenom probihame k lastovi tak za 20 minut...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: nam to zabralo cca hodku a pul, ale jako collector se asi hecnu na mounta :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: jj, prijde mi to taky sileny, imho se to vyplati probehnout v parte za hodinu.. Ale je to silenstvi.. Ten mount mi stejne nikdy neusetri tolik casu jako ztratim v torghastu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Včera jsem si prošel L1 Twisting Corridors (solo) a nebylo to úplně špatné. Jediné co mi vadí, že je to na celý večer, v podstatě to bylo jako další raidovací večer. Až do 15.patra to šlo úplně v pohodě, poslední dvě už byly horší kvůli mobkám co se neustále healují a jako lock jim to nemůžu vždycky kicknout. Finální boss sice trval asi 3-4 minuty (měl tuším něco kolem 5M HP), ale v podstatě to byl velmi statický fight. Na konci má člověk tolik anima powers (měl jsem tuším něco kolem 90) že DPS dělá jako celý menší raid

Ale že bych to musel jít ještě 7x kvůli tomu zatracenému Maw mountovi to teda nevím
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Jsem hodil logy i s linkem na replay 4H, bo zatímco normálně je to chaos, na 4H to může být pěkná choreografie - všimnul si toho GL a chvíli healerům emotivně sděloval své nadšení pro jejich výkon :)
    A přesně, stačí jeden healer, co je mu líto, že sotva dorazil a už má běžet na druhou metu…

#eat sand and die :o
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    my dneska jeli darkmoon naxx, za dve hodiny vycisteny tri kridla...a pak s nama vymrdali 4H pekne a musime to dodelat v nedeli :)

staci aby jeden healer blbe bezel, a je vystarano
    DWAY
    DWAY --- ---
    I nestabilní, cas od casu. Lepsi nez pug :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btw kdyby mel někdo zajem na alianci tak mame misto pro jedno stabilní dps pohodove m+

Zatim davama 7-8 nejsme zadni hc runneri. Tak 2x - 3x tydne (nechodíme raid ted takze pravděpodobně streda, pondělí a víkend podle dostupnosti) ale domlouvame se spise adhoc na fcb chatu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    TRAGED: my v pondělí krásnej wipe v MC na trashi před Magmadarem....fakt jsem se zasmál :
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prodam bn acc s epic shadowlandama 21 dni jeste play time, pm mne...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ELIDOR: možná mají v jiných covenantech něco zajímavějšího, ale Necro linie s KelThuzadem mě nijak extra nenadchla
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VODNIK: Molten Core add pull, nebo jeste lepe Whelps u Onyxie npkc? ( More dots ;-) )
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: a ještě, že tak jinak by to byla nuda. Taky hraju jen classic, to co přišlo s pandama už nemá s původním wow nic společnýho.

"You are going to DPS very, very slowly!"
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CORIM: ti nevím, hraju classic a mechanik, kde jeden může wipnout je tu celkem dost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam