• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nase raid skupina se rozpadla, jakpak se dari vam?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    lidi, nevíte jak ve vanile zařídit, aby byly enemy nameplates ve stejný barvě? do teď jsem je měl v pvp vždycky všechny červený. zvykl jsem si na to a vyhovuje mi to tak. nahrával jsem ale nějaký nový addony a úplně se to rozesralo a teď vidim enemaky barevny podle charu. všechny addony jsem vypnul, dal defaultni nastavení, nepomohlo nic. rád bych to nějak vrátil zpátky.
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    SIRLOON: aliance, burning blade :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DWAY: ted jsem byl twisted corridors 6 a normalne to funguje
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SCARA1989: a za co ses a kde?
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: fractured jsem nenasel co je vubec a skoldus je pro huntera..
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    IMPROVIZACE: Fractured idealne, pripadne Skoldus
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to se mi taky stalo
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nebo to zmenili nekdy v prubehu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    IMPROVIZACE: opravdu? Protoze ja sem vlezl, vylezl, vlezl, vylezl, vlezl a mel jsem pokazde ty same. Nahoda?
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: tak co ma smysl?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    IMPROVIZACE: to samozřejmě vím, stejně jako to že začínat s Mortregarem je nesmysl.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: poradim.. kdyz vlezes do torghastu tak za dverma je hned anima power co da nejaky ty epicky schopnosti..
    kdyz vylezes ven a zase zpet tak tam budou jiny...
    na zacatku hledas shopnost co dava demonovi +100% HP+DMG za kazdy patro co prezije
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    REFLEX: Jo jednodušší ( a levnější ) než si provozovat simulace na PC skrz simcraft. Při větším počtu kombinací ( narůstají rychle ) dochází velmi rychle RAM .
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ty vyšší koridory se už sólují blbě, možná v tanku. Zkoušel jsem včera s lockem L6 a dál než do 5.patra jsem se nedostal, pet pak umíral na každém packu. V partě jsme to prošli v pohodě, ale na konci už to bylo díky množství haste buffu prakticky neovladatelné a stejně jsme na posledního bosse spotřebovali asi 11 životů, protože nás zabíjel na jednu ránu (cca 150-200k life).
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    docela zajimave
    Droptimizer - Raidbots
    https://www.raidbots.com/simbot/droptimizer
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    Ja dneska zase wipla layer 4 corridoru a to jsem sla za heal... Takze zitra budu hledat partu...
    Jinak, kdybyste hledali nekdo heal na M+, mam resto druida, ilvl 205, zatim s Pugem uhealovany 8+.. Guilda uz masti 15+, jenze ja mam cas tak 3 hodiny vecer, takze je nestiham.. :-D tak kdyby neco, napiste :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedna trochu starší věc :)

Xena in rBG with his guild
    https://www.youtube.com/watch?v=XztLEqj9aRY
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ASACHI: Mluvime oba o tom 18 patrovym jo?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALONSY: Pokud budes hrat novej char tak tam te hra posle automaticky. Pokud chces hrat starsi expanze tak si musis nastavit jakou u Chromie v hlavnim meste. BFA se bere jako soucasnost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam