• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: bejvalej guildak na ni cekal rok nez ji videl padnout. a ja treba vynechal tak maximalne 10id BWL od vydani a videl sem ji padnout jednou (a funny, ze ji bral uplnej novacek, s pulkou zelenyho equipu :))..holt ma nekdo kliku no
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    HAVANA: dal bych tomu jeste par tejdnu a asi to zkusime, ale porad potrebujeme dogearovat lidi. Me treba v pondeli konecne padla xbow v BWL takze huntera pomalu posouvam kupredu :) Ja bych ten Naxx vazne rad stihnul, ve vanile se mi to nepovedlo a znam ho jen z wotlk, no...
    ENDER
    ENDER --- ---
    ELIDOR: my hrali retail a rozpustilo se to asi pred 14 dny...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LADINEK: se toho naxxu nebojte a klidne tam na par bossu bezte..treba spiderwing neni vubec tezky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ELIDOR: my sme nabrali lidi co trensfernuli z jinyho serveru a vesele farmime naxx..pocinaje timhle tejdnem to chceme tlacit na jeden raid day (coz se nam zatim nepovedlo, tak sem zvedavej jak se s tim popereme ))
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ELIDOR: dobry, uz mam BWL skoro jako farmu a se spratelenou guildou progresujeme AQ40...Naxx zatim v nedohlednu, ale bavi nas to porad, zadnej stres, zadnej hc raiding, hlavne u toho musi bejt sranda, coz s bandou vecne nalitejch anglanu je skoro vzdy :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nase raid skupina se rozpadla, jakpak se dari vam?
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    lidi, nevíte jak ve vanile zařídit, aby byly enemy nameplates ve stejný barvě? do teď jsem je měl v pvp vždycky všechny červený. zvykl jsem si na to a vyhovuje mi to tak. nahrával jsem ale nějaký nový addony a úplně se to rozesralo a teď vidim enemaky barevny podle charu. všechny addony jsem vypnul, dal defaultni nastavení, nepomohlo nic. rád bych to nějak vrátil zpátky.
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    SIRLOON: aliance, burning blade :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    DWAY: ted jsem byl twisted corridors 6 a normalne to funguje
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SCARA1989: a za co ses a kde?
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: fractured jsem nenasel co je vubec a skoldus je pro huntera..
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    IMPROVIZACE: Fractured idealne, pripadne Skoldus
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to se mi taky stalo
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nebo to zmenili nekdy v prubehu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    IMPROVIZACE: opravdu? Protoze ja sem vlezl, vylezl, vlezl, vylezl, vlezl a mel jsem pokazde ty same. Nahoda?
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: tak co ma smysl?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    IMPROVIZACE: to samozřejmě vím, stejně jako to že začínat s Mortregarem je nesmysl.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VODNIK: poradim.. kdyz vlezes do torghastu tak za dverma je hned anima power co da nejaky ty epicky schopnosti..
    kdyz vylezes ven a zase zpet tak tam budou jiny...
    na zacatku hledas shopnost co dava demonovi +100% HP+DMG za kazdy patro co prezije
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    REFLEX: Jo jednodušší ( a levnější ) než si provozovat simulace na PC skrz simcraft. Při větším počtu kombinací ( narůstají rychle ) dochází velmi rychle RAM .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam