• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: tbc golemagg ali
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    hele 1-70 je to fakt jedno, potkavas tam lidi jednou a vetsinou i kdyz jsou to kokoti tak to zkousnes a dojedes to, vetsina je jednoduchejch.
    Zajimavy jsou heroiky na 70, ty musis vetsinou prosvistet vsechny nekolikrat a jako cerstva 70 je to fakt tezky.
    Mel jsem plnej friend list healeru a DPS co nestali za prd (ja tank), navzajem sme si psali a shaneli se do HCcek. Bohuzel ted uz se vsichni gearnuli, i ja a utichlo to. Nicmene bylo to rozhodne dost cool obdobi, znal si ty lidi, neby to braindead zug zug, radost to chodit.
    Ted levluju alta a uz se na 70 nemuzu dockat, doufam ze tam zas potkam nejaky fajn lidi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Blizz sliboval nějaký matchmaker pro TBC - jenom zformování grupy, žádné teleport - ale pochopitelně se na to vysral v nejkritičtější fázi, když lidi potřebovali levelovat.

Trochu s tím pomáhá trochu to usnadňuje https://www.curseforge.com/wow/addons/lfg-matchmaker-tbc resp https://www.curseforge.com/wow/addons/lfg-group-finder-bulletin-board-tbc pro přehled, takže můžeš questit v terénu bez soustavného hlídání LFG kanálu.
    Škoda jen, že to nenebylo dostupné od startu, ale až někdy třetí týden, kdy už byla většina tryharders na 70ce a v heroics.

Prý je LFG díky tomu nesledovatelný, jak to tam automatizovaně lítá :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: souhlasim s tebou, ač puvodni vanillu nepamatuju, zacal jsem az na Outlandu, ale fakt je, ze se mi na classicu po par vecech styska a LFG je mezi nima ... behani / jezdeni mi nevadi, ono se dost dlouho nelita v zadnem datadisku, takze si bud clovek zvykne, nebo odpadne .)
    co me ale prekvapuje je, ze si pamatuju rybarske questy (nemyslim pozdejsi daily) a ted jsem nenarazil na zadny .. snazim se delat vsechny questy, i ty trivialni (tzn pro nizsi lvl) .. nic, ani u Nata Pagleho.
    hledani grupy je tady opravdu tragicke ... zlate lfg, ted ctes vsude neskutecny spam, kdyz uz se nekam dostanes, tak cekas 40 min nez vsichni dorazi ..... tohle mi jako neco na co se musi vzpominat v dobrem rozhodne neprijde :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: Pyrewood Village za Ali, lidi tu jsou online porad, st+ct se primarne raiduje takze to moc lidi cas nema a s otevrenim T5 pribud nedele. Jsou tu pripadne dalsi CZ/SK gildy a anglickych gild tuna
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Nn, Mograine, za Alianci.

Pravidelná parta by byla super, a něco takového jsem si kdysi se startem classicu (předtím jsem nehrál) představoval, ale nikdy - ani v Classicu, ani v TBC (tam to tedy dočasně naplňovalo těch "lucky 16" co si rozdělilo tanky) - jsem to neviděl dlohodobě fungovat. Classic byl o maxlevelu a farmení gearu pro raidy, následně pak pro dostatek peněz na consumables.
    Najít skupinu na dungeony běhěm levelení bylo prakticky nemožné, krom DM na začátku, kde byli všichni na podobných levelech a pak těch některých typu ZF/Mara, co se spamovaly do zblbnutí. Dobře půlku dungeonů jsem viděl jenom proto, že jsem tam potom na 60-ce "neformálně" boostnul nějakou skupinku, protože jsem je chtěl alespoň jednou vidět.

Spousta lidí píše, jak je retail autistický, lidi sedí ve městě a jen se nechají teleportovat do dungeonu; ale popravdě mi v tom classic moc odlišný nepřijde.
    Sedíš ve městě, spamuješ LFG pro dungeon a pak se k němu s náhodnou grupou přesuneš. Během cesty a dungeonu se občas bavíte, ale pak zase zpátky na LFG kanál.
    Během počátečního měsíce, kdy ta druhá půlka raidu (non-tank grupy) levelovala skrze questy, okořeněno o nonstop ganking skupinami hordích 70tek, ve frontě na arény/bg.
    Občas se přidá někdo z gildy, ale s výjímkou dialy heroics si většinou řeší něco svého ve svých quest chainech apod. O jaké sociálnosti classicu tedy mluví? :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ELIDOR: mě ten heal a ele přijdou jako nuda. Jistě solo-heal Kara je jinej lvl, ale moc zabavnyho mi to nepřišlo...s tím enha se dá krásně blbnout, např. offtankovat castery to mě baví hodně...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: :) tj vek a povinnosti nas dozene vsechny, hrajes take na Golemaggu?
    HAVANA: mate stalou partu? nebo se k vam da pridat? hravam dlouhodobe healery, nyni expim po letech maga s kterym jsem kdysi v BFA zacinal
    LADINEK: respekt, ja meele hraval jen retri paladina, ten me bavil ukrutne, ale pak v guilde nejak o retri nebyl zajem, tak jsem healil a to mi zustalo az do letoska. btw ten saman je tak variabilni, ze te bude bavit hadam dlouhy roky. ted jsem videl video jak solo saman uhealoval Karazhan tak mas porad moznost switchnout jeste o notny kus dal :) https://www.youtube.com/watch?v=ZkdJHyI0nGg
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ELIDOR: pravidelně ne a spíš přes den, večer chodím na pivo ;-) TBC classic na Nethgarde Keep - Horda

Mimochodem switchnul jsem maina z huntera na enha a je to pro mě daleko zábavnější. Meele classu jsem nikdy pořádně nehrál a děsně mě to baví. Enha je strašnej řezník a to nemám nijak extra gear...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S tou pravidelností je to občas slabší :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ELIDOR: Classic tbc na golemaggu. Horda samozřejmě
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hraje tu nekdo pravidelne wowko na classicu? cca od 20h dal
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: that hits way too close to home.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    History of WoW

This is World of WarCraft
    https://www.youtube.com/watch?v=S5Hzh43k330
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    IMPROVIZACE: je to shit. stahnul sem to z jejich stranek a dokonce mi zustalo stary nastaveni, takze asi pohoda
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HAVANA: "ted sem dal update ElvUI z jejich appky"
    Vim ze se nikdo neptal nicmene "ta jeji apka" je fakt shit(stejne tak rada jinejch klientu). Mrkni tady na CurseBreaker a mas jednu malou apku na vse a navic funkcni.. nemas zac.
    https://github.com/AcidWeb/CurseBreaker
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SIRLOON: ted sem dal update ElvUI z jejich appky....a booom, failed to update, takze to pro TBC musim nastavovat cely znova...:D
    NAVARA: ten uz mam :'(
    chybi mi tam tam dvoumesicni pauza, kdy misto "speed runu", pripadne aspon chozeni v tempu sem musel pugovat, pac se nam rozpad raid
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Yup, to bylo ono :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Podivej se do bartenderu, ten tam ma moznost "Hide blizzard art bar"
    SIRLOON: Je neuveritelnej problem si tam cokoliv zmenit tak by mi to vyhovovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam