• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELIDOR: ehm podivej se treba na Minecraft nebo Age of Empires. Pekna blbost co pises.

Jinak WoW je v nejhorsim stavu v historii, horsi to byt muze opravdu jen tezko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: cekal sem ze se v tom clanku neco dozvim :-D

kdyby nekdo nechtel ztracet cas:
    tl;dr => Co se stane kdyz MS ziska Blizz? Netusime.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Vortex: Co se stane, když Microsoft získá Activision Blizzard » Vortex.
    Co se stane, když Microsoft získá Activision Blizzard » Vortex
    https://www.vortex.cz/co-se-stane-kdyz-microsoft-ziska-activision-blizzard/
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELIDOR: Toho zabijaka rozvoje ktery udelal revoluci v gamingu s game passem? Ktery ma jednu ze dvou nejvice prodavanych konzoli na svete? Nebo toho ktery ma v podstate svetovou spicku v cloudu?

Microsoft byl dinosaur zpatky v dobach Balmera, ale co to vzal Satya, tak ten typek ma vizi a Microsoftu se dari.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Třeba MS začne chrlit nové hry s Azeroth Lore tak jako Disney udělal s Marvelem a Star wars

Marketingový zvuk to porad má

Možná se taky dočkáme integrace Blizzard her do Xbox cloud gamingu

Btw taky už dlouho nehraju, ale včera jsem zkusil nainstalovat WOW na Mac Mini 16gb RAM s M1 chipem a cumel jsem jak nádherně to šlape … chvilku jsem hrál tu free verzi a vůbec mě to už nechytlo :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELIDOR: Jasně, ale to je věc názoru. Já třeba dnes a denně používám od MS spoustu věcí a spousta z nich není původně jejich, získali je až akvizicí jiné firmy. Blizzard je na tom momentálně co se týče vývoje tak špatně, že zhoršit se to dá už jen zavřením studia a ukončením provozu WoW. Vždyť ta hra je teď tak o ničem, že mě plně pohltil classic TBC :D

Nicméně jak tvůj odpor, tak můj neutrál, možná až lehký optimismus jsou jen pocity. Je to někde něčím podložené? Jakože já třeba vím, že Visual Studio Code i Github dál jedou tak, jak je já jako konzument chci a potřebuju. A že u toho v pozadí došlo k nákupu původního autora, možná i přeskupení vývojových týmů a manažerů, to je mi upřímně jedno, dokud ta věc funguje, jak má. Konec konců, třeba Minecraft sice už nehraju, ale co jsem ho kdysi pustil ze Store po nákupu MS, tak jsem byl mile překvapen, že narozdíl od té Java verze tohle nevyžaduje malé výpočetní středisko, aby se to hýbalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Furt se tam dají najít dobré party, lidi jsou už o něco klidnější :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: tak tam je cesta jasne vyslapana :) a to je preci vyhoda ne? btw TBC je zrovna datac co miluju a budu na nej vzdycky vzpominat v dobrym, pochopitelne za to muze i tehdejsi parta lidi a casovej odstup s kterym na to vzpominam :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Rozvoje? Hrajeme (tbc)classic, kde vrcholem vývoje je přemalování obrazů na mísy s ovocem a hitem roku zavedení možnosti incubusů :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ETHAN: ahoj, protoze MS povazuju za zabijaka rozvoje, je to pro me stejne spatna zprava, jako, ze by to koupilo treba Kakao games ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ETHAN: Nn, zůstane pouze po dobu převodu, pak odchází
    DWAY
    DWAY --- ---
    MS se s tady tema vecma nesere. Kor kdyz se jedna o publicitu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: yop. Myslim si, ze se vynori nejaky dalsi jeho problem a pak "odejde sam"
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: V to doufám. Že součástí obchodu bylo, že musí zůstat, nicméně jak to bude uzavřeno a definitivní, tak ho s nějakým dostatečně zlatým padákem nechají zmizet.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: kotick u kormidla nebude dlouho imo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELIDOR: Procpak? M$ je nejbenevolentnejsi vydavatel. Pod jeho hlavickou vznikly Dungeon Seiege, KOTORy ci Mass Effect.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELIDOR: Čistě ze zvědavosti, proč přesně jsi rád, že jsi skončil v souvislosti s touhle zprávou? Pro mě třeba mnohem horší zpráva je Kotick u kormidla dosud a i po tomhle, ale jelikož to je "jen" lidský odpad jako nejvyšší vedení, moji hru to nijak neovlivňuje. Takže by mě zajímalo, čím je tahle zpráva podle tebe tak špatná.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    A v češtině
    novinky.cz: Největší herní koupě všech dob. Microsoft dá 1,5 bilionu za vydavatele Call of Duty či Warcraft.
    Největší herní koupě všech dob. Microsoft dá 1,5 bilionu za vydavatele Call of Duty či Warcraft - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/clanek/nejvetsi-herni-akvizice-microsoft-koupi-za-687-miliardy-dolaru-activision-blizzard-40384363

No jsem rád, že jsem skončil
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Microsoft to Buy Activision Blizzard for Nearly $70 Billion - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2022/01/18/business/microsoft-activision-bilzzard.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam