• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PUEBLO: Z tbc lokaci mám strašně rád nagrand...a pak má fantastický úvodní chvíle shadowmoon..jak tam všude litaj ohně a behaj démoni, to má skvělej apkalyptickej feeling
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: prokousal jsem se do Zangarmarshe a tak to na me dychlo...nadherna lokace...kam se hrabe Bastion :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Dunno, já tam mám 70, ale afaik jak píše ETHAN.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Pokud vím, tak na zaběhlých realmech ne, na fresh start realmech ano.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: furt je treba mit nejakou postavu na 55?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAVARA: Já classic hraju skoro denně, takže tenhle rozpis znám. Osobně mě zajímá jen lootnout netopýra v Karazhanu a sehnat větší zásobu Haunted Memento. Zombíci dost komplikují život, tedy hlavně ke konci eventu, takže na ty se vlastně moc netěším. I když takhle jednou za 15 let se to snese :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dal jsem si intro za DK, jen tak kvůli příběhu, a kéž by něco podobného měly všechny classy :)
    Jeden-dva chainy a hotovo :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ETHAN: Zítra (resp. pro nás asi pozítří) začnou zombíci :)

August 30
    Pre-patch Begins: Wrath of the Lich King Pre-patch Launches and Fresh Start Realms go live during regional maintenance.

September 6–13
    Zombie Plague Event: A mysterious affliction begins to make its way through the capital cities. Players must be vigilant to avoid falling victim to its deadly effects.

September 13 – Launch
    Scourge Invasion Event: In several locations throughout Azeroth, players must coordinate a defensive stand against the attacking Necropolis and defeat Scourge forces to gain powerful rewards.

September 20–October 6
    Brewfest Begins: Do you love eating delicious fair food, drinking bountiful beverages, and riding rams around barrels of apples? Partake in activities and timed events to earn Brewfest souvenirs and achievements during this brewtiful holiday event.

September 26
    Wrath of the Lich King Classic Launches: At 3:00 p.m. PDT, Wrath of the Lich King Classic will launch, and players are welcome to log in.

October 4 and 5
    Arena Season 5 Begins: Season 5 will begin with the weekly reset.

October 6
    Naxxramas, The Eye of Eternity, The Obsidian Sanctum are Available at 3:00 p.m. PDT
    Naxxramas, the giant Necropolis and the seat of the dreaded lich Kel’Thuzad, floats over Wintergarde Keep in Dragonblight, eager to aid the Lich King and his deadly machinations.
    Located in the center of Coldarra, the Eye of Eternity will challenge players to defeat the blue dragon aspect, Malygos.
    Dragonblight is home to the Obsidian Sanctum where players must venture below Wyrmrest Temple to bring an end to Sartharion and his lieutenants, Shadron, Tenebron, and Vesperon.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PUEBLO: Je to taky tím, že tehdy ses prostě těšil, dneska jsi do toho šel, protože ti to dali. To udělá hodně. Osobně mohu říct, že se těším na každý datadisk přesně na ty věci, co popisuješ - zóny, příběh, hudba, atmosféra a Shadowlands v tomhle ohledu nevybočoval aspoň pro mě z řady ani jedním směrem. Jasně, že když jsem se jako mladý těšil na WotLK, bylo to víc, než teď jako táta od rodiny na Shadowlands. To se prostě podepisuje i na tom vnímání. A taky nastupuješ do vlaku, který dávno odjel, takže proběhlo dost nerfů a vylidnění. Tím se nechci nějak výrazně zastávat Shadowlands, protože v zásadě cokoliv se Sylvanas mě naposledy bavilo právě ve WotLKu a tamní battle for Undercity, ale nebyl bych asi tak přísný.

A WotLK classic je samozřejmě za dveřmi, takže nejvyšší čas naskočit do prepatche.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NAVARA: no uz to instaluju :D shadowlands jsme smazal

ELIDOR: tak to jsem "rad" ze to nejsem jenom ja...nema to atmosku...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PUEBLO: Sep 6 zombies, Sep 26 WotLK - nejlepší čas vylevelovat char, DK incl :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NAVARA: ze by? :D jako nostalgie velka :]]
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PUEBLO: pamatuju si na zpravy betatesteru a recenze pisicich hracu o tom jak dokonaly je Shadowlands, nejkrasnejsi grafika, dokonala a vse dosud vytvrene presahujici hratelnost a pribeh ... a pak ten udiv, kdyz to spustili a uz prvni tyden po spusteni lidi zirali jak neskutecne otravnej je to datadisk a i kdyby to melo dokonalou grafiku, tak ta hratelnost to proste zabila.
    wowko me bavilo opravdu neskutecne dlouhou dobu, ale ze hry se mi nejak vytratila hratelnost .. nutnost sbirat/plnit biliardy druhu otravnejch quest, abych se nekam posunul. jeste BfA me bavilo ac to je povazovany obcne za pruser, ale Shadowlands byla pro me posledni kapka .. cetl jsem, ze ho casem upravili a eliminovali ten otravnej stereotyp, ale kdyz to srovnam treba s FFXIV .. tak se fakt divim, ze to wowko je jeste nekdo ochotnej hrat.
    Pochopitelne i to FFXIV ma svoje mouchy (zejmena na dnesni dobu opravdu podivny omezeni v pohybu), ale hratelnosti a zabavnosti jak v otevrenem svete, tak v dungeonech/raidech, je to o svetelny roky dal ... nebo jsem proste zatrpknul vuci wowku :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PUEBLO: Zítra ráno začíná pre-patch pro WotLK ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ELIDOR: Asi uz jsem zmlsany...ale z kazde zony treba ve WOTLK jsem byl na vetvi graficky,barevne, hudba skvela, pribeh cool...tady me nezaujalo vizualne vubec nic
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PUEBLO: imho si na grafiku zvyknes docela rychle, ale ten pocit prazdnoty/nudy je spis z wowka obecne, tim spis pokud nemas aktivni partu.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    cau, no offense...jen jsem se chtel zeptat. Dostal jsem mail ze shadowlands free za predplatne tak jsem si to po x letech nainstaloval. Nic moc jsem neocekaval, ale co me uplne zarazilo je z meho pohledu totalne graficky nudne leveling zony a dungeony...je to jen muj subjektivni pocit nebo to fakt slo dolu? proste zadny wow efekt, jako by bez invence...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: u BT pijeme, u SWP ještě ne :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: hlavne jde o cas, ja jdu mnohem radsi na pivo nez abych sedel v devet vecer doma na zadku ;) Vecerni raid jsem sel snad naposledy BWL :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jako občas na podívat Švédskou tavernu je zajímavé :) Cíleně to jedou bez jakýchkoli načtených informací - ale nevím jak moc bych to v tom stylu vydržel, ostatně jemu se během raidu také lidi mění, jak odpadávají
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: Já to všechno jedu poprvé :) Ale také žádný try-hard - asi by se to dalo zařadit pod semi-hardcore, prostě consumes, oenchantováno/ogemováno, znát svoji classu a mechaniky bossů a nebezpečného trashe z wowheads/youtube videa (stačí jedno na celý raid).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam