• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: neni to pravda, od dob wotlk sem kupoval jinde a par euro na pifko dycky usetril.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Navíc alternativu budou vykupovat rusáci, bo ofiko to neudělají…
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Blizz bude asi vzdy nejlevnejsi. Sedy sity maji gift kod a ty budou skoro vzdy drazsi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zdar, sry za OT ale nemate nekdo nejaky shop kde se da koupit dragonflight datac levnejs? Vyuzival jsem mmo boost ale ten je nejaky divny v posledni dobe. Dikec
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: no a to je moje pointa. Ze to tak bylo vzdycky :) takze to neni moc znameni pruseru.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: ono to tak ale je. Tim ze se to boostne na par tydnu si vsichni dodelaji achievementy a pak nebudou prudit. Navic pak lidem pujde lepe expit v dalsim dataci nez kdyby sli neequipnuty.
    Vzpominam si jak sem sel do Vashe s equiplym charem z prepatche a byla to brnkacka. Kdyz sem pak expil o nejakej rok pozdeji dalsi char a mel sem jen to co mi napadalo v minulym dataci, tak sem tam dostaval dost narezano, pac klasickej modrej equip na to byl slabej a mythicy nebo raidy uz v predchozim dataci chodit neslo
    DWAY
    DWAY --- ---
    Dokonce mi prijde ze to delaji naschvál at do gildy dojdou nez vyjde datac.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: ne vzdy. Obcas se zmenily talenty, buildy, borrowed power se flaknul do talentu. Byl jsem na kazdy prepatch uz od wotlku a určitě to neni poprve kdy to působí jak by nerfli raidy a dungy.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: to sice jo, ale vazanej na equip co padal z pre-patch eventu. Legion se farmil nad orgri, shadowlandy se farmily v northu. Sam o sobe prepatch nic nezvedal, to je novinka diky novym talentum a buildum
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jj v prepatchi vzdycky byl dmg boost co ja vim
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Neni, jsou to stary raidy, taktiky znamy, zmeny talentu prinesli spoustu dmg navic. Proste klasika
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Tak hlavně je to prepatch. Takže mají ještě pořád čas ladit 😄. ( možná prekompenzovali vypnuty set bonus 😄)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TALPENNY: pvp gear rulez :-P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, jestli na realease day lidi už lezou do myth, aniž by je odmazal první trash, tak je něco špatně :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Jaj, až mě datáč překvapil dneska :D tak jsme s guildou pokosili půlku dvou raidu mythic :D cool :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Tak uz tam nacpali novy talenty a UI. Vecer me ceka refreshovani curse na updatly addony 😕
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LIQUIDFREAK: Me experiment padl na pala altovi když jsem s nim sel prvni run pro nějaké transmo. Před tím jsem tam byl s mainem během aktuálního datadisku ( a i pak pro nějaké transmo ), se dvěma rogunama pro lego ( hodně runu 😄) a nic. Pak člověk vezme alta a padne 🙈🤷
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    po XX letech farmeni dragon soulu mlady pad blazing a ma achiv a ja se uz nemusim ANYMORE trapit na deathwingovych zadech, JUPIII :D jen pro zajimavost, leta letouci, a dobre 500+x. a nemam ani experimenta, handmaidenu natoz blazinga, ja konkretne :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: draci
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: a o jakým dataci mluvíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam